Real Detective: Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN - Πότε κάνει πρεμιέρα
Media

Real Detective: Σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN - Πότε κάνει πρεμιέρα

Στη ζωή του κάθε ντετέκτιβ υπάρχει πάντα μία υπόθεση που θα τον στοιχειώνει…

Το «REAL DETECTIVE», η νέα σειρά docudrama, έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 23:00. Από Δευτέρα έως Πέμπτη στο «REAL DETECTIVE», αληθινές αστυνομικές υποθέσεις ξετυλίγονται στις οθόνες μας και μας μυούν σε ένα συναρπαστικό κόσμο δράσης και μυστηρίου.

REAL-DETECTIVE-(2).jpg

Ανάμεσα στο πλήθος των υποθέσεων που αναλαμβάνει κάθε ντετέκτιβ, πάντα υπάρχει μία που φτάνει την αντοχή του στα άκρα. Είναι η υπόθεση, που για διάφορους λόγους, μπορεί να καταλήξει σε ένα προσωπικό στοίχημα τόσο μεγάλης έντασης, που θα στοιχειώνει το μυαλό του για πάντα! Αυτές τις υποθέσεις παρουσιάζει το «REAL DETECTIVE», συνδυάζοντας τον κόσμο του αστυνομικού ντοκιμαντέρ και της αναπαραστατικής αφήγησης σε μια από τις πιο αυθεντικές και καθηλωτικές εκδοχές αστυνομικής σειράς.

Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε ένα πραγματικό έγκλημα και παρακολουθούμε από την αρχή όλη την εξέλιξη της έρευνας, με τις δραματικές ανατροπές και τις προσωπικές προκλήσεις, φτάνοντας μέχρι τον τελικό στόχο, την απόδοση της δικαιοσύνης.


«REAL DETECTIVE», ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΟ OPEN
ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 23:00

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 23:00

Δημιουργοί: Σκοτ Μπέιλι, Τιμ Ντόιρον, Πέτρο Ντουζάρα, Αλαίν Ζαλούμ
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Μάντσεν, Ντέβον Σάβα, Κέρτις Καραβάτζιο, Μαξ Μαρτίνι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved