Ηρώ Μουκίου για το ρόλο της: «Η Σμαρώ κουβαλάει εξίσου πολλά μυστικά... εκρηκτικά θα έλεγα»
Media

Ηρώ Μουκίου για το ρόλο της: «Η Σμαρώ κουβαλάει εξίσου πολλά μυστικά... εκρηκτικά θα έλεγα»

Η Ηρώ Μουκίου  θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha, «Άγιος έρωτας». Η πρόταση για επιστροφή της στην τηλεόραση ήταν για εκείνη πρόκληση και η αποδοχή της μονόδρομος.

Η Ηρώ Μουκίου θα ερμηνεύσει τη Σμαρώ, μια γυναίκα που, ενώ έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι, όταν χρειαστεί, γίνεται μαχήτρια.

Άγιος έρωτας - Ηρώ Μουκίου: «Αρχίζω να ταυτίζομαι με τη Σμαρώ»

HRO-MOYKIOY1.jpg

Τα τελευταία χρόνια είχατε κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις στην «Τούρτα της μαμάς» και στο «Κόκκινο ποτάμι: Η συνέχεια», αλλά τώρα θα σας βλέπουμε σε καθημερινή βάση. Είναι επίσης κάτι που δεν έχετε ξανακάνει.

«Μπήκα στα βαθιά και είναι για μένα ένα πεδίο εντελώς άγνωστο. Αντιλαμβάνομαι ότι έχει τεράστιο όγκο δουλειάς, ότι οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί τόσο στο γύρισμα όσο και στην εκμάθηση των κειμένων. Έχω μάθει να δουλεύω με εμβάθυνση τους ρόλους και εδώ θα προσπαθήσω να προλάβω τους ρυθμούς και να φτιάξω την ηρωίδα μου που είναι ένα πολύ ταλαιπωρημένο άτομο».

Πείτε μας για εκείνη. Τη γνωρίζετε μέχρι στιγμής για τη ζωή της.

«Είναι χήρα, έχει έναν γιο και μια κόρη κι εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της Χριστίνας και του Κλεάνθη, που τους υποδύονται η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Γιάννης Τσορτέκης. Έχουν και δύο παιδιά. Η Σμαρώ είναι μια υπομονετική κι ευγενική γυναίκα κι έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι καθώς έτσι μεγάλωσε, ωε υπηρέτρια και ψυχοκόρη. Από την πλευρά της Χριστίνας υπάρχει μια συγκρουσιακό σχέση και μια απέχθεια προς τη Σμαρώ. Ο Κλεάνθης από την άλλη λειτουργεί προστατευτικά απέναντι της. Είναι ήρεμη δύναμη και λειτουργεί πυροσβεστικά».

Ηρώ Μουκίου: Αγνώριστη στον ρόλο της ως Σμάρω στη σειρά «Άγιος έρωτας» - Τι λέει για την ηρωίδα της

IMG_1836.jpg

Δηλαδή περνάει δύσκολα στο σπίτι της Χριστίνας και του Κλεάνθη! Οι σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού πώς είναι;

«Προς τα έξω στην κοινωνική τους ζωή, δείχνουν ισορροπημένες. Όμως μέσα στο σπίτι είναι διαταραγμένες».

Η Σμαρώ ξέρει τα μυστικά της Χριστίνας; Ότι είναι ερωμένη του Παύλου Μαρκόπουλου, του πιο ισχυρού άντρα της περιοχής, ο οποίος είναι και σύζυγος της καλύτερής της φίλης;

«Οχι, δεν τα γνωρίζει. Στον αντίποδα, η Σμαρώ κουβαλάει εξίσου πολλά μυστικά... εκρηκτικά θα έλεγα. Είναι πολύ δυνατό το σενάριο και με την ελληνική γλώσσα προσαρμοσμένη πάνω στον χαρακτήρα που υποδύεται ο καθένας μας. Γιατί αλλιώς μιλάει μια γυναίκα αμόρφωτη και χαμηλού γνωστικού επιπέδου, αλλιώς ένας επιχειρηματίας ή τα νέα παιδιά. Είναι καταπληκτικό το πόσο διακριτός είναι ο διαχωρισμος των τάξεων και με ό,τι αυτό συνεπάγεται στη ζωή του καθένα».

1027_IRO_MOYKIOY_2492023.jpg

Ο γιος της Σμαρώς είναι ερωτευμένος με την κόρη του Παύλου, και τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

«Ο Αργύρης είναι εργάτης του και φυσικά ο Παύλος δεν θα μπορούσε να επιτρέψει μια τέτοια σχέση με την κόρη του, τη Χλόη. Η Σμαρώ γνωρίζει τον έρωτα αυτό και θέλει να τον αποτρέψει καθώς τον θεωρεί εξ αρχής καταδικασμένο. Κι έχει δίκιο, από την άποψη ότι ο Παύλος Μαρκόπουλος θα κάνει τα πάντα για να χωρίσει το κορίτσι του από τον γιο της υπηρέτριας όπως τον αποκαλεί. Παρεμπιπτόντως ο κ. Παπανικολάου που υποδύεται τον Παύλο έχει τρομερό εκτόπισμα κι επιβλητικό παράστημα. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλον σε αυτόν τον ρόλο», είπε η Ηρώ Μουκίου στο περιοδικό TV24.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Ηρώ Μουκίου: «Είχα όγκο στην σπονδυλική μου στήλη, στον νωτιαίο μυελό και νοσηλεύτηκα»

Ηρώ Μουκίου: Δείτε την με μαγιό και χωρίς φίλτρα στα 59 της χρόνια

Ηρώ Μουκίου: «Ο σύζυγός μου, μού έκανε πρόταση γάμου μέσω μηνύματος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved