Πρεμιέρα σε νέα ώρα για τις εκπομπές «Συνδέσεις» και «Σαββατοκύριακο από τις 5»
Media

Πρεμιέρα σε νέα ώρα για τις εκπομπές «Συνδέσεις» και «Σαββατοκύριακο από τις 5»

Η ψύχραιμη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση στην ΕΡΤ αρχίζει από νωρίς το πρωί… Πρεμιέρα, την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη, κάνουν στην ΕΡΤ, σε ταυτόχρονη μετάδοση από το ERTNEWS και την ΕΡΤ1, οι ενημερωτικές εκπομπές της πρωινής ζώνης «Συνδέσεις» και «Σαββατοκύριακο από τις 5», σε νέα ώρα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, στις 5:30 το πρωί, κάνουν πρεμιέρα οι «Συνδέσεις» με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, στις 5 το πρωί, το «Σαββατοκύριακο από τις 5» με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τη Νίνα Κασιμάτη.

Χριστίνα Βίδου: «Ένα έχω να σου πω και θα σε σοκάρω» - Τους «πάγωσε» στον αέρα της ΕΡΤ

SYNDESEIS-FINAL-LOGO-1024x724.jpg

«Συνδέσεις» ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, στις 05:30
Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου, κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 05:30 έως τις 09:00, συνδέονται με την Ελλάδα και τον κόσμο και μεταδίδουν ό,τι συμβαίνει και ό,τι μας αφορά και επηρεάζει την καθημερινότητά μας.
Μαζί τους, στις «Συνδέσεις» το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ, πολιτικοί, οικονομικοί, αθλητικοί, πολιτιστικοί συντάκτες, αναλυτές, αλλά και προσκεκλημένοι εστιάζουν και φωτίζουν τα θέματα της επικαιρότητας.

SK5-Logo-_-High-Res-1024x468.jpg

«Σαββατοκύριακο από τις 5» ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, στις 05:00
Ο Δημήτρης Κοτταρίδης και η Νίνα Κασιμάτη, κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 05:00 έως τις 09:00, μέσα από την ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 5», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 και από το EΡΤNEWS, παρουσιάζουν ειδήσεις, ιστορίες, πρόσωπα, εικόνες, πάντα με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο και με πολύ χιούμορ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved