Σωτήρης Μπολάκης: «Έχω δεχτεί ανταγωνιστικές συμπεριφορές»
Media

Σωτήρης Μπολάκης: «Έχω δεχτεί ανταγωνιστικές συμπεριφορές»

Ο Σωτήρης Μπολάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρεται στον καλό και στον κακό ανταγωνισμό αλλά και για το αν ήταν στόχος του η παρουσίαση.

Προτιμάς τα δελτία ειδήσεων ή τις εκπομπές;

Ενημέρωση το ένα, ενημέρωση και το άλλο. Σε μια εκπομπή μπορείς να αναπτύξεις περισσότερο ένα θέμα και να γίνεις ίσως πιο επεξηγηματικός, κάτι που ο τηλεθεατής το ζητά σε μεγάλο βαθμό. Το δελτίο έχει τη μαγεία της συμπύκνωσης και της μετάδοσης του νοήματος σε συνδυασμό με την εικόνα, που ξεχωρίζει την τηλεόραση από τα άλλα μέσα ενημέρωσης.

bolakis-(1).jpg

Έχεις δεχτεί ανταγωνιστικές συμπεριφορές;

Βέβαια. To πρόβλημα αρχίζει, όταν αυτός που σε ανταγωνίζεται δεν το κάνει με όρους ειλικρίνειας. Δηλαδή προσπαθεί να μειώσει τη δουλειά σου, χωρίς εκείνος να κάνει πραγματικά, καλή δουλειά. Δυστυχώς αυτές οι συμπεριφορές καλλιεργούνται και λόγω της κακής διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Το στοίχημα εδώ είναι να διατηρήσεις ακέραιες την ηθική σου και την ψυχραιμία σου αλλά έχω βιώσει τον καλώς εννοούμενο ανταγωνισμό με αμοιβαία αναγνώριση της αξίας του άλλου, που και καλύτεροι γίναμε όλοι και πολύ καλοί φίλοι σε κάποιες περιπτώσεις.

bolakis-(2).jpg

Ήταν στόχος σου η παρουσίαση;

Δεν σκέφτηκα ποτέ αν θα πρέπει να γίνω παρουσιαστής. Εξάλλου δεν πρόλαβα να το σκεφτώ, γιατί από την πρώτη μου δουλειά κλήθηκα να κάνω και τον ρεπόρτερ και τον παρουσιαστή και αυτό ήταν μεγάλη τύχη. Το μυστικό της επιτυχίας, ιδιαίτερα στην .παρουσίαση, είναι ο σεβασμός στον τηλεθεατή πρωτίστως. Το κριτήριο των τηλεθεατών είναι κατά βάση αλάνθαστο. Δεν μπορείς να τους κρυφτείς, ούτε να τους παραπλανήσεις για πολύ, βλέπουν τι άνθρωπος είσαι και τι επαγγελματίας και για αυτό πιάνουν το τηλεκοντρόλ και επιλέγουν κανάλι. Αυτό πρέπει να το τιμάς.

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved