«Πενήντα–Πενήντα»: Αυτά τα χρήματα παίρνει ο Πέτρος Φιλιππίδης από την επανάληψη της σειράς του Mega
Media

«Πενήντα–Πενήντα»: Αυτά τα χρήματα παίρνει ο Πέτρος Φιλιππίδης από την επανάληψη της σειράς του Mega

Πέτρος Φιλιππίδης - Το Mega επέλεξε αυτό το καλοκαίρι να ποντάρει στις επαναλήψεις και μάλιστα μία από τις σειρές που καταγράφει πρωτιές στην τηλεθέαση είναι και το «50 – 50».

Η σειρά με τις σπαρταριστές ατάκες προβάλλεται για δεύτερη φορά μετά τις κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη με αρκετούς συναδέλφους του να υποστήριξαν πως ο Φιλιππίδης μετά από όλα αυτά δεν έχει θέσει στη μικρή οθόνη, ενώ άλλοι τάχθηκαν υπέρ των επαναλήψεων των σειρών του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναπολεί τις εποχές του Χάι Ροκ - Οι νέες αναρτήσεις και η προώθηση

61b201fce3bdb.jpg

Η σειρά «Πενήντα–Πενήντα» αφηγείται τη ζωή των τριών ζευγαριών: του Νικηφόρου και της Ελισάβετ (ή Βέτας όπως συνήθιζε να την αποκαλεί ο Νικηφόρος), του Μίμη και της Ξανθίππης, του Παύλου και της Ειρήνης. Τη φαινομενικά ήρεμη ζωή της παρέας ταράζουν σταδιακά η εξωσυζυγική σχέση του Παύλου με τη νεαρή γυμνάστρια, Μαρία, η σχέση της Ναταλίας (κόρη του Νικηφόρου και της Ελισάβετ) με τον Αχιλλέα, και η σχέση του Κίμωνα (γιου του Μίμη) με τη κυνική, Βίβιαν, που τον κάνει υποχείριο της με σκοπό να κληρονομήσει τη περιουσία του πεθερού της.

filippidis.webp

Ποιο είναι, όμως, το ποσό που εισπράττει από την επανάληψη της αγαπημένης σειράς ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Γενικότερα οι ηθοποιοί εισπράττουν κατά μέσο όρο από 0,30 μέχρι 0,80 λεπτά του ευρώ ανά επεισόδιο. Οι πρωταγωνιστές κερδίζουν 7 – 10 ευρώ, άρα αν πάρουμε το καλύτερο σενάριο ότι σαν πρωταγωνιστής θα κερδίζει 10 ευρώ ανά επεισόδιο, με 5 επεισόδια την εβδομάδα θα βγάζει το ποσό των 50 ευρώ, άρα 200 ευρώ το μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Ήμουν έξαλλος, κυκλοφορούσα ημίγυμνος στο προαύλιο, προσπαθούσα να ηρεμήσω

Φόνσου για Φιλιππίδη - Λιγνάδη: Αν πιστεύουν ότι μπορούν να δουλέψουν, γιατί να μην ξαναδουλέψουν;

«Ο Πέτρος όταν αποκτήσει ξανά δύναμη, θα εκδικηθεί όλους όσους τον κατηγόρησαν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved