Ηλέκτρα: Η Νέμεσις για τον Νικόλα φτάνει
Media

Ηλέκτρα: Η Νέμεσις για τον Νικόλα φτάνει

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος και συγκλονιστικός κύκλος της δραματικής σειράς εποχής «Ηλέκτρα» στην EPT 1. Νέα πρόσωπα και ιστορίες που ανοίγουν πρόκειται να μετατρέψουν τη ζωή κάποιων ηρώων σε εφιάλτη, ενώ κάποια άλλοι θα έρθουν αντιμέτωποι με αποκαλύψεις.

Aπό το πρώτο κιόλας επεισόδιο χίλιοι ψίθυροι πέφτουν πάνω από το μικρό νησί και όλες οι ιστορίες της Αρσινόης ανατέλλουν ξανά. Μα κουβαλούν μέσα τους βαθύ σκοτάδι. Κάποιος ξυπνάει σε ένα δωμάτιο φτηνού ξενοδοχείου και το φως που μπαίνει από τις γρίλιες φωτίζει τον θυμό και την ασχήμια. Άλλος ανοίγει τα μάτια του στο ψυχρό φως μιας λάμπας που τρεμοπαίζει.

Δεν ξέρει αν είναι μέρα ή νύχτα. Δεν ξέρει ποια είναι αυτή η γυναίκα που δεν φεύγει στιγμή από το πλάι του. Άλλος περιφέρεται μέσα στο άδειο του σπίτι, αναζητώντας τον άνθρωπο που μοιραζόταν τη ζωή του. Την ίδια στιγμή, μια αίθουσα δικαστηρίου ετοιμάζεται για να δεχθεί τους αντιδίκους και ένα τραπέζι στρώνεται για να καλωσορίσει εκείνον που έλειψε καιρό. Μα κανείς δεν θα συναντηθεί με αυτό που πραγματικά επιθυμεί. Σκόρπιες λέξεις, αλήθειες, αποσπάσματα μιας ζωής, ενός μεγάλου έρωτα.

ΕΡΤ1: Πρεμιέρα κάνουν οι καθημερινές σειρές «Η παραλία», «Ηλέκτρα» & «Αρχελάου 5»

ilektra.jpg

Όλα αυτά καταγεγραμμένα στο ημερολόγιο της Ηλέκτρας το οποίο έπεσε σε λάθος χέρια. Τα οποία τρέμουν καθώς το κρατούν. Όπως και αυτά του Σταύρου, που κρατούν της Ουρανίας. Οι δυο τους, όμως, δεν έχουν καταλάβει πως ο Βασίλης βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά και τους κοιτάζει. Νιώθει προδομένος από τη μόνη γυναίκα που αγάπησε. «Της είπα να προχωρήσει και προχώρησε», μονολογεί. Τα χέρια του δεμένα μπροστά στη μοίρα του.

Η Νέμεσις για τον Νικόλα φτάνει

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Τιτίκα βρίσκεται χωρίς να το καταλάβει σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο. Δεμένη, φιμωμένη και τρομοκρατημένη. Χωρίς να ξέρει ποιος και γιατί την άρπαξε αλλά και αν θα καταφέρει να σωθεί. Εν τω μεταξύ, ο Σωτήρης πληρώνει αδρά προκειμένου να εκδικηθεί τον αδελφό του, που τον πρόδωσε. Η μοίρα, όμως, του χτυπά ακόμα μία φορά την πόρτα.

Στο κατώφλι, ένας επισκέπτης που ήρθε να ανάψει ξανά όσες φωτιές είχαν με τόσο κόπο σβήσει και η Ηλέκτρα θα ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της. Συγκεκριμένα, ο Παύλος εμφανίζεται μπροστά τους και κάνει την απόλυτη ανατροπή και ζητάει τη Νεφέλη σε γάμο μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Ηλέκτρας. Η αρχή του κακού είναι η ευχή που δίνει ο Σωτήρης για τον γάμο της κόρης του. Εκείνη, στην αγκαλιά του Παύλου, προσπαθεί να ξεχάσει όσα έχουν συμβεί. Σε αντίθεση με την Ηλέκτρα, η οποία δεν μπορεί, δεν θέλει να ξεχάσει τον άντρα που την πρόδωσε, που την καταδίκασε στην πιο μεγάλη δυστυχία.

ilektra3.jpg

Πιστεύει πως ο Παύλος την κορόιδεψε, αλλά αυτή τη φορά δεν θα δεχτεί παθητικά τη μοίρα της. Ούτε και ο Βασίλης, όμως, που συναντάει την Ουρανίτσα του στο δικαστήριο. Το παρελθόν ξυπνάει και κανείς από τους δυο δεν θα μπορέσει ν' αντισταθεί στ' αληθινά του συναισθήματα.

Και ενώ ο δικηγόρος του Νικόλα προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο και να παραποιήσει την αλήθεια, αυτή τελικά βρίσκει τον δρόμο της.Ένας φάκελος φτάνει στο δικαστήριο και η Νέμεσις για τον Νικόλα είναι εδώ. Όπως και για τον Παύλο, καθώς η Ηλέκτρα περνάει την πόρτα της χωροφυλακής λέγοντας στον διοικητή: «Ο Παύλος Φιλίππου είναι ο Στράτος Δανέζης». Η γυναίκα δίνει κατάθεση και το χέρι της τρέμει. Ωστόσο, υπογράφει την καταγγελία. Λίγη ώρα αργότερα, συναντάει τον Παύλο, ο οποίος ενημερώνεται για όσα κατάθεσε.

«Τους τα είπες όλα;», τη ρωτάει εκείνος έντρομος. «Το μόνο που παρέλειψα ήταν το πόσο δειλός είσαι! Φύγε. Εξαφανίσου», απαντά εκείνη. Ο Παύλος, ωστόσο, δεν θα το βάλει στα πόδια ακόμα μία φορά. Είναι αποφασισμένος να μην προδώσει τη Νεφέλη, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βρεθεί στο απόσπασμα. Δεν είναι ο μόνος, όμως, που κινδυνεύει..

ilektra.jpg

«Άρχισε να ψάχνεις τα τελευταία σου λόγια και κοίτα να είναι της προκοπής...», λέει ο Μπόγρης στον Νικόλα. Ο φάκελος του Γκίκα γίνεται αποδεκτός από το δικαστήριο και οι λιγοστές πιθανότητες του Νικόλα να αθωωθεί εξανεμίζονται. Όπως και αυτές του Βασίλη και της Ουρανίας να τα ξαναβρούν.

Αντί ν' ασχοληθούν με το ποιος εξαφάνισε το γράμμα του Βασίλη, ασχολούνται με το να ξύνουν τις πληγές τους. Ευτυχώς, όμως, η Μερόπη έχει καθαρό μυαλό και συνδυάζει τα κομμάτια του παζλ, φτάνοντας στο χέρι που πήρε το γράμμα. Με τα λόγια του αδελφού του να στριφογυρνούν στο μυαλό του, «Η Δανάη μοιάζει περισσότερο σε μένα», ο Σωτήρης προσκαλεί τους Βρεττούς και τους Σαγιάδες το βράδυ στο σπίτι του για ένα τελικό ξεκαθάρισμα. Σε κανέναν, όμως, δεν αποκαλύπτει τον λόγο...

Στο μεταξύ, ο Παύλος δίνει τελεσίγραφο στην Ηλέκτρα: «Μόνο αν με στήσεις στο απόσπασμα, θα εμποδίσεις αυτόν τον γάμο με τη Νεφέλη». Ταυτόχρονα, η Αγνή ζητάει εξηγήσεις από τον Σωτήρη: «Έχει ο Νικόλας κόρη;». Η αντίδρασή του τα προδίδει όλα. Και η ψύχραιμη αντίδραση της Αγνής το ίδιο: η γνώση, άλλωστε, είναι δύναμη. Λίγες ώρες αργότερα, Βρεττοί και Σαγιάδες καταφτάνουν στο σπίτι του δημάρχου. Όταν εμφανίζεται ο παπάς, όλοι καταλαβαίνουν τον λόγο της συγκέντρωσης. Η Ηλέκτρα χάνει τον κόσμο, καθώς έφτασε η στιγμή να αρραβωνιάσει την κόρη της με τον Παύλο!

Πηγή: my tv

Ηλέκτρα β’ κύκλος: Τρία νέα πρόσωπα ταράζουν την Αρσινόη – Γνωρίστε τους νέους χαρακτήρες της σειράς

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας στο ψυχιατρείο – Η νέα σεζόν αναμένεται συγκλονιστική

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved