Super Κατερίνα: H Καινούργιου μοιράστηκε το πρώτο τρείλερ της εκπομπής της-Η ημέρα της πρεμιέρας
Media

Super Κατερίνα: H Καινούργιου μοιράστηκε το πρώτο τρείλερ της εκπομπής της-Η ημέρα της πρεμιέρας

Με super διάθεση, super αποκλειστικά θέματα, super καλεσμένους, η Super Κατερίνα ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο με το πιο φρέσκο πρωινό πρόγραμμα. 

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, για τέταρτη χρονιά στον Alpha, με την πιο super διάθεση, μαζί με την παρέα της. Η ομάδα της Super Κατερίνα έρχεται καθημερινά, με την πιο ζεστή «καλημέρα», για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα πρωινά μας.

Η matchy matchy denim εμφάνιση με τον σύντροφό της και το ταξίδι στο εξωτερικό

Photo-shared-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-June-18-2024-tagging-@giorgiapantele-@giorgos.pothitos-@pinkwomanofficial-and-@vakroza.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-miniskirt-dress-and-blazer..jpg

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική, πιο ανθρώπινη πτυχή του εαυτού τους. Η πιο αυθόρμητη πρωινή συντροφιά επιστρέφει ανανεωμένη!

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram το τρέιλερ που παίζει ήδη στον αέρα του Alpha.

Δείτε το:

Κατερίνα: Απόδραση στο εξωτερικό με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή - Πού ταξίδεψε το ζευγάρι;

Κατερίνα: Το ερωτικό καλοκαίρι με τον Κουτσουμπή μέσα από φωτογραφίες

Boho με ελαφρύ μακιγιάζ & salty hair στην πρώτη έξοδο στην Αθήνα με τον σύντροφό της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved