Ο Ματ Ντίλον στο νότιο Πήλιο - Η νέα ταινία που κυκλοφορεί σήμερα
Media

Ο Ματ Ντίλον στο νότιο Πήλιο - Η νέα ταινία που κυκλοφορεί σήμερα

Η Signature Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα πριν από μέρες το επίσημο τρέιλερ για την ανεξάρτητη παραγωγή «Haunted Heart», η οποία είναι γυρισμένη στο Νότιο Πήλιο, με επίκεντρο το Τρίκερι. Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από την Tanweer, σήμερα, 29 Αυγούστου.

Πρωταγωνιστούν ο χολιγουντιανός σταρ Ματ Ντίλον και οι Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο αλλά και Αΐντα Φολκ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Φερνάντο Τρουέμπα υπογράφει την σκηνοθεσία σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Ράιλεντ Γκραντ.

Ο Matt Dillon πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου (photos)

matt.jpg

Το ρομαντικό θρίλερ διαδραματίζεται «σε ένα όμορφο απομονωμένο νησί της Ελλάδας, όπου η Άλεξ μια γοητευτική νεαρή Ισπανίδα πιάνει δουλειά ως σερβιτόρα σε ένα παραθαλάσσιο, μικρό εστιατόριο. Κερδίζει αμέσως την καρδιά του χαρισματικού Ενρίκο, αλλά η ίδια ερωτεύεται τον αινιγματικό μάνατζερ του εστιατορίου, Μαξ, έναν μοναχικό Αμερικανό που εγκαταστάθηκε εκεί πριν από δεκαετίες. Καθώς οι τουρίστες πάνε κι έρχονται, ο Ενρίκο ανακαλύπτει ανησυχητικά στοιχεία για το σκοτεινό και μυστηριώδες παρελθόν του Μαξ. Τυφλωμένη από έρωτα, η Άλεξ επιλέγει να αγνοήσει τα σημάδια και η ιστορία αρχίζει σιγά σιγά να παρεκτρέπεται σε μία τρομακτική μάχη για επιβίωση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved