Διάφανη Αγάπη – Σαράντης: Ο Χάρης είναι σύνθετος ρόλος με πολλές αποχρώσεις
Media

Διάφανη Αγάπη – Σαράντης: Ο Χάρης είναι σύνθετος ρόλος με πολλές αποχρώσεις

Μετά τον Κίτσο Γαλάτη των «Πανθέων», ο Μιχάλης Σαράντης επιλέγει να αναμετρηθεί με έναν ακραία κόντρα ρόλο, στη «Διάφανη αγάπη», τη νέα εβδομαδιαία, αισθηματική σειρά μυστηρίου, που θα δούμε στον ALPHA.

Υποδύεται το δύστροπο και ευθύ μέχρι χοντροκοπιάς αστυνόμο Χάρη Παυλίδη, ο οποίος ανήκει στην ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών ενός τμήματος του Πειραιά.

Διάφανη αγάπη: Ο Μιχάλης Σαράντης μάς συστήνει τον Χάρη Παυλίδη

Συνεργάζεστε στενά με το δολοφονημένο Στέφανο Λεοντή, αλλά εκείνος βλέπει τα πάντα από άλλη διάσταση;

«Αυτό το αγόρι που υποδύομαι ονομάζεται Χάρης Παυλίδης. Ανήκει στην ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών σε ένα τμήμα στον Πειραιά, όπου σκοτώνεται ένας αστυνομικός της ομάδας και ο καθένας με τον τρόπο του αναζητά το δολοφόνο και τα αίτια της πράξης. Ο Χάρης είναι ένα αρκετά σύνθετο πρόσωπο. Δύσκολος χαρακτήρας. Δύστροπος, ευθύς, λέει τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό ενοχλεί πολύ κόσμο. Δεν τον διέπει ευγένεια και δεν θα λέγαμε ότι είναι και το καλύτερο παιδί του κόσμου».

sarantis.jpg

Είναι ανταγωνιστής του Στέφανου στην ομάδα;

«Ο Χάρης είχε μεγάλη ζήλια, μένος, απέναντι στον Στέφανο. Ήταν ανταγωνιστές. Όλα αυτά που σας αναφέρω -θα το δείτε και στη σειρά- πηγάζουν από κάτι πολύ βαθύτερο. Όπως συνήθως συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους που τους κρίνουμε φαινομενικά από τον τρόπο που φέρονται. Όμως, επειδή συμβαίνουν κι άλλα πράγματα στη ζωή τους, αρχίζουμε να τους δικαιολογούμε. Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτός ο χαρακτήρας, γιατί μέσα στη σειρά μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο. Ο Χάρης είναι σύνθετος ρόλος με πολλές αποχρώσεις και ανεξάντλητο ενδιαφέρον. Αυτός ήταν και ο λόγος που δέχτηκα με πολλή χαρά να τον υποδυθώ».

mixalis-sarantis.jpg

Και, μάλιστα, μετά τη συμμετοχή σας σε ένα σίριαλ εποχής όπως οι «Πανθέοι», που είδαμε την προηγούμενη σεζόν.

«Το να υποδυθώ έναν ακραία ρεαλιστικό ρόλο, έναν άνθρωπο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο σήμερα, ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που θα μπορούσα να δεχτώ. Γιατί είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτό που έκανα».

Πηγή Τηλεθεατής

Μαίρη Μηνά: «Η μητρότητα είναι το πιο τρελό και πιο ακραίο roller coaster! Έχουν έρθει όλα τούμπα»

Μιχάλης Σαράντης: «Με την κορεκτίλα έχουν ειπωθεί πολύ άσχημα πράγματα»

Σαράντης – Μηνά: Η ανάρτησή τους για τη βάφτιση της κόρης τους, το όνομά της & οι ευχές της Γερμανού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved