Άγιος Έρωτας: Μια ερωμένη, μια οικονόμος και μια υπηρέτρια σε μια δυνατή ιστορία!
Media

Άγιος Έρωτας: Μια ερωμένη, μια οικονόμος και μια υπηρέτρια σε μια δυνατή ιστορία!

Άγιος Έρωτας: Διαδραματίζουν κομβικό ρόλο και οι δικές τους παράλλες ιστορίες είναι συναρπαστικές.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη (Χριστίνα), η Μαρία Κατσανδρή (Βιργινία) και η Ηρώ Μουκίου (Σμαρώ) μιλούν για τους ρόλους που ερμηνεύουν.

Alpha: Άγιος έρωτας - Κουλίεβα: "Η Θάλεια είναι σπουδαία γυναίκα, θέλω να φανούν τα 'θέλω' της"

ae57ac27-Katerina-Papoytsakh.jpg

Η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδύεται τη Χριστίνα, μια όμορφη και δυναμική γυναίκα, που έλκεται από την εξουσία και τους ισχυρούς άντρες. Είναι παντρεμένη με το μεγαλογαιοκτήμονα Κλεάνθη Βαρελά, τον οποίο απατά με τον Παύλο Μαρκόπουλο, τον ισχυρότερο άντρα της περιοχής. Σκιαγραφώντας την ηρωίδα της, αναφέρει: «Η Χριστίνα είναι πληγωμένη και αδίστακτη, εύθραυστη και δυναμική ταυτόχρονα. Είναι ένας σκληρός άνθρωπος. Οι πράξεις της πληγώνουν τους άλλους. Κάνει πράγματα που μπορεί να αποβούν μοιραία για την εξέλιξη της ζωής των άλλων ανθρώπων αλλά και της δικής της. Ρισκάρει και ζει στα άκρα». Είναι, όμως, ένας αρνητικός χαρακτήρας;

«Αυτός ο χαρακτήρας κινδυνεύει να είναι εξωτερικά παιγμένος σαν ένας αρνητικός χαρακτήρας. Αυτό που έχει πολλή σημασία για εμένα είναι να την προσεγγίσω με αγάπη, με κατανόηση, με συμπάθεια και να καταλάβω όλους τους λόγους για τους οποίους εκείνη οδηγείται σε αυτές τις πράξεις, Δεν υπάρχει καλός - κακός άνθρωπος, θετικός - αρνητικός χαρακτήρας. Για μένα υπάρχουν πράγματα, βιώματα, καταστάσεις που μας οδηγούν σε πράξεις που μπορεί να είναι κακές επιλογές». Η Χριστίνα, σύμφωνα με την Κατερίνα Παπουτσάκη, «έχει κάνει κακές επιλογές. Ωστόσο, είναι ένας άνθρωπος βαθιά πληγωμένος, ψυχολογικά ραγισμένος και κάνει κινήσεις προκειμένου να κρατηθεί ζωντανή, γιατί πεθαίνει μέσα της. Οι κινήσεις αυτές, όμως, αποβαίνουν μοιραίες για τους άλλους ανθρώπους. Και καταλήγει: «Αυτό που με έκανε να πω “ναι” στη συγκεκριμένη σειρά είναι η πολύ καλά δομημένη πλοκή της, οι εξαιρετικοί συντελεστές και οι συνεργάτες, γιατί για μένα πρώτιστο ρόλο για την επιλογή μιας σειράς παίζει το πλαίσιο: το κανάλι, το πόση προσοχή λαμβάνει από το κανάλι η σειρά, πόσο την πιστεύει -και αυτό θεωρώ ότι είναι γνώμονας επιτυχίας. Και φυσικά ο ρόλος μου!».

d5dc38c0-Maria-Katsandrh.jpg

Η Μαρία Κατσανδρή υποδύεται τη Βιργινία. Είναι η οικονόμος στο σπίτι του Παύλου Μαρκόπουλου, του ισχυρότερου άντρα της περιοχής. Η Βιργινία ζει και εργάζεται τόσα χρόνια σε αυτό το σπίτι, που σχεδόν έχει ενσωματωθεί στην οικογένεια, αφού δεν απέκτησε ποτέ δική της. Είναι έξυπνη και δοτική γυναίκα. Αγαπά πολύ τα παιδιά της οικογένειας, έχοντας μεγαλύτερη αδυναμία στη Χλόη. Ερμηνευτικά τη Μαρία Κατσανδρή την ιντριγκάρει «η σιωπηλή παρουσία της Βιργινίας. Διαισθάνομαι πως αυτή η γυναίκα έχει μια αδιανόητη δύναμη, αλλά πάνω απ’ όλα έχει αγάπη. Πιστεύω πως θα έκανε τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπάει. Κάτι σαν φύλακας, σαν πολεμίστρια». Ο τρόπος που θα προσεγγίσει την ηρωίδα της, όπως εξηγεί, είναι «πάνω απ’ όλα, θα την αγαπήσω. Ήδη συμβαίνει. Θα προσπαθήσω να βγάλω στο φως τη σκέψη και τα αισθήματα που τη διακατέχουν. Να βρω το στόχο της και τα “γιατί” της. Θα προσπαθήσω να της δώσω όλη μου την καρδιά. Θα της τη δώσω!». 'Όσον αφορά το σημαντικότερο στοιχείο σε κάθε συνεργασία, τονίζει πως είναι «οι άνθρωποι. Πιστεύω πως ένα έργο, είτε θεατρικό είτε τηλεοπτικό, εξαρτάται από τους ανθρώπους που θα του δώσουν σάρκα και οστά... καρδιά. Ο σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος, οι υπεύθυνοι της παραγωγής. Όλοι οι παραπάνω λόγοι με έκαναν να πω “ναι” οε αυτή τη δουλειά, και εξαιτίας όλων αυτών των ανθρώπων, πιστεύω πως αυτή η σειρά θ’ αφήσει βαθιά ίχνη!»

bae12155-Hrw-Moykioy.jpg

Η Ηρώ Μουκίου υποδύεται την υπηρέτρια Σμαρώ. Είναι χήρα, έχει δυο παιδιά και εργάζεται επί σειρά ετών ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της Χριστίνας και του Κλεάνθη Βαρελά. Είναι μια καλοπροαίρετη γυναίκα, πολύ προστατευτική απέναντι στα παιδιά της, που κρύβει μέσα της δυναμισμό, σθένος και πολλά μυστικά. Αυτά τα στοιχεία της Σμαρώς λειτούργησαν ως βασικό κίνητρο για να συμμετάσχει στη σειρά. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και «οι υπόλοιποι συντελεστές της σειράς, που εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα, καθώς και η προστασία και η ασφάλεια που μου παρέχουν το κανάλι και η εταιρία παραγωγής». Η Σμαρώ, ως ρόλος, τη δελέασε καθώς «δεν έχω υποδυθεί ξανά μια τέτοια γυναίκα, που αγωνίζεται να ζήσει την οικογένειά της και αντιμετωπίζει με σθένος τις απειλές, σε μια εποχή που η θέση της γυναίκας ήταν ακόμη πολύ χαμηλά. Ακόμη περισσότερο, δε, το ταξικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει, καθώς είναι φτωχή και εργάζεται ως οικιακή βοηθός για να μεγαλώσει τα παιδιά της». Ερμηνευτικά, η Ηρώ Μουκίου προσεγγίζει τη Σμαρώ «με πολύ σεβασμό, θαυμασμό, ειλικρίνεια, γιατί αυτά τα συναισθήματα μου προξενεί ο χαρακτήρας της. Αρχίζω να ταυτίζομαι με το δυναμισμό της, τα πάθη και τις ευαισθησίες της. Τη μελετώ προσεκτικά, ψάχνοντας τα κίνητρά της σε κάθε έκφανση της ζωής της».

Πηγή Τηλεθεατής


Άγιος έρωτας - Ελευθερία Πάλλα: «Η ψυχικά τραυματισμένη Σοφία φθάνει στα άκρα»

Άγιος έρωτας - Ηρώ Μουκίου: «Αρχίζω να ταυτίζομαι με τη Σμαρώ»

Άγιος έρωτας-Η τηλεοπτική Βιργινία αποκαλύπτεται: «Είναι κάτι σαν φύλακας... Πολεμίστρια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved