VIΠ – Καλά Γεράματα: Ένα γηροκομείο στην tv σκέτη… τρέλα
Media

VIΠ – Καλά Γεράματα: Ένα γηροκομείο στην tv σκέτη… τρέλα

Μία νέα κωμική σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 έχοντας στόχο να χαρίσει άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Πρόκειται για το «νιΠ - Καλά γεράματα»

VIΠ – Καλά γεράματα: Μία αυστηρώς κατάλληλη κωμωδία, έρχεται σε ένα γηροκομείο... σκέτη τρέλα!

VIP-KALA-GERAMATA-(7).jpg


Ο ΑΝΤ1, ακόμη μία χρονιά, θα έχει δυναμική παρουσία στον τομέα της μυθοπλασίας. Τα στελέχη του σταθμού, αφού εξέτασαν με προσοχή διάφορες προτάσεις, κατέληξαν σε αυτές που πιστεύουν ότι οι ιστορίες τους θα συναρπάσουν το κοινό και θα ' του χαρίσουν και μοναδικές στιγμές γέλιου με τις απίστευτες ατάκες τους. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η νέα κωμική σειρά με τίτλο «VIΠ - Καλά γεράματα», σε σενάριο Γωγώς Φώτου και Μάκη Πιτταρά και σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βογιατζάκη. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η νέα κωμική σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

VIP-KALA-GERAMATA-(5).jpg

Η υπόθεση

VIP-KALA-GERAMATA-(1).jpg

To «Buona Mattina» δεν θυμίζει σε τίποτα ένα κλασικό γηροκομείο. Πρόκειται για έναν πολυτελή παράδεισο για τους απόμαχους της... καλής ζωής και έχει πάντα ανοιχτές τις πόρτες του για όλα τα «παλιά μοντέλα» που θέλουν να περνούν καλά στη ζωή τους. Οι φροντιστές είναι φίλοι με τους φιλοξενούμενους και η ζωή μαζί τους είναι απολαυστικά διαφορετική... Τα δωμάτια στο «Buona Mattina» είναι λαμπερά και το γρασίδι είναι, πάντα πράσινο - ίσως ύστερα από μερικά κοκτέιλ και... ροζ! Στο παραδεισένιο αυτό μέρος, όλοι οι καλοί χωράνε! Στο VIΠ... γεράστε άφοβα!

Πηγή mytv


VIΠ – Καλά γεράματα: Δείτε τα 2 απολαυστικά teaser της νέας κωμικής σειράς που έρχεται τον Οκτώβριο

VIΠ – Καλά γεράματα: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς

VIΠ – Καλά γεράματα: To Buona Mattina δεν θυµίζει σε τίποτα ένα κλασικό γηροκοµείο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved