IQ160: Όλα όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο
Media

IQ160: Όλα όσα θα δούμε στον δεύτερο κύκλο

Οι ανατρεπτικές περιπέτειες της Πηνελόπης Μουρίκη συνεχίζονται στα νέα επεισόδια του 2ου κύκλου της αστυ-κωμωδίας «IQ160», που αναμένεται να προβληθεί το προσεχές φθινόπωρο στο STAR.

Ύστερα από έναν χρόνο παύσης, η σειρά που κατάφερε να αγαπηθεί από μια μεγάλη μερίδα του κοινού επιστρέφει και υπόσχεται μεγάλες δόσεις γέλιου και RBMk αγωνίας. Το φινάλε του 1ου κύκλου βρήκε την κεντρική ηρωίδα αντιμέτωπη με συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που ανέτρεψαν την κοσμοθεωρία της. Η Πηνελόπη ανακάλυψε ότι ο μεγάλος έρωτας της ζωής της ο Παύλος, που ήταν εξαφανισμένος για 15 χρόνια και θεωρείται επισήμως νεκρός, ζει στην Ιταλία.

iq160.jpg

Μάλίστα, εκεί έχει δημιουργήσει μία άλλη οικογένεια, αδιαφορώντας πλήρως για την ίδια και την κόρη τους. Συγχρόνως, τα κρυμμένα συναισθήματα της Πηνελόπης και του αστυνόμου Καλαϊτζή βγήκαν στην επιφάνεια, καθώς στο τέλος του επεισοδίου αντάλλαξαν ένα φιλί, γεγονός που μαρτυρά ότι η ερωτική τους ιστορία μόλις ξεκίνησε. Έτσι, λοιπόν, στον 2ο κύκλο θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα τόσο για την Πηνελόπη και τον Αργύρη όσο και για τους υπόλοιπους ήρωες, ενώ ταυτόχρονα θα καλούνται να εξιχνιάσουν δολοφονίες και άλλες δύσκολες υποθέσεις.

Στους βασικούς ρόλους του σίριαλ το σενάριο του οποίου υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου και τη σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος παραμένουν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής, ενώ η παραγωγή είναι της Barking Well.

iq160.jpg

Επίσης στο πλευρό των δύο πρωταγωνιστούν θα βρίσκονται ξανά η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, ο Ηλίας Μουλάς, η Ελίζα Σκολίδη, ο Τάσος Παλαντζίδης, η Νέλλη Γκίνη, η Μαίρη Μηνά, ο Σωτήρης Δούβρης, η Αγγελίνο Μάρκου, ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος, ο μικρός Φίλιππος Ελευθερόπουλος και η μικρή Μαρία Νεαμονίτη. Επιπλέον, στο καστ εντάσσονται και οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Αλκής Παναγιωτίδης και Θανάσης Δόβρης

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved