Παραλία – Νέα επεισόδια: Όσα θα δούμε στα πρώτα έξι!
Media

Παραλία – Νέα επεισόδια: Όσα θα δούμε στα πρώτα έξι!

Η επιτυχημένη δραματική σειρά της EPT 1 «Η παραλία» επιστρέφει την Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, με ένα διπλό, απολαυστικό επεισόδιο και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη, στις22.00.

Στα πρώτα επεισόδια, ο Παύλος επιστρέφει στη Μάταλα και ζει στιγμές πάθους με την όμορφη Ιφιγένεια, ενώ έρχεται και σε σύγκρουση με τον πατέρα του Διονύση. Παράλληλα, ο Χάρης κάνει πρόταση γάμου στην Ειρήνη, ενώ μία γυναίκα εξαφανίζεται και στη συνέχεια εντοπίζεται νεκρή, αναστατώνοντας τους πάντες.

ΕΡΤ1: Πρεμιέρα κάνουν οι καθημερινές σειρές «Η παραλία», «Ηλέκτρα» & «Αρχελάου 5»

paralia-nafpliotou-mothonaios.jpg

Δημήτρης Μοθωναίος- Μαρία Ναυπλιώτου στο β' κύκλο της σειράς της ΕΡΤ1, Η παραλία

Ο Παύλος επιστρέφει στην Κρήτη ύστερα από μακροχρόνια απουσία και προσπαθεί να ενταχθεί ξανά στην καθημερινότητα του χωριού. Την ίδια ώρα, κάνει απρόσμενες αποκαλύψεις για την οικογένειά του, που του προκαλούν μεγάλη έκπληξη. Παράλληλα, οι κάτοικοι του χωριού βιώνουν τις πρώτες δημοτικές και κοινοτικές εκλογές μετά τη Χούντα, ενώ ο Χάρης αποφασίζει και κάνει πρόταση γάμου στην Ειρήνη. Την ίδια ώρα, η Νόνα με τον Ρόμπερτ δουλεύουν αρμονικά στον φούρνο και νέοι χίπηδες καταφθάνουν στην παραλία. Τότε, την ήρεμη ζωή στα Μάταλα αναστατώνει μία εξαφάνιση. Η γυναίκα που αγνοείται ονομάζεται Αγγελική και η Νάνα ζητάει τη βοήθεια του νέου χωροφύλακα Κολτσιδάκη, καθώς ανησυχεί για τη ζωή της. Λίγες ώρες αργότερα, τα αποτελέσματα των εκλογών προκαλούν έντονα συναισθήματα στους κατοίκους, καθώς δημιουργούνται πολιτικές και προσωπικές συγκρούσεις, επηρεάζοντας το μέλλον της κοινότητας. Στο καφενείο του χωριού, ο Κολτσιδάκης εκφράζει την ανησυχία του για την εξαφάνιση της κυρίας Αγγελικής, ενώ η νέα κοινοτάρχισσα προσπαθεί να διαχειριστεί τις απαιτήσεις των χωριανών για τον καινούριο δρόμο.

H-PARALIA-EPEISODIO-121-3.jpg

Εν τω μεταξύ, η επιστροφή του Γράντου στην Κρήτη προκαλεί αναστάτωση και ο Διονύσης με τον Δημητρό τον υποδέχονται με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς η παρουσία του νεαρού ανοίγει πληγές από το παρελθόν Η Ειρήνη και ο Χάρης αντιμετωπίζουν τις δικές τους προκλήσεις στη σχέση τους, ενώ η σχέση της Μαρίας με τη Ναταλι δοκιμάζεται. Παράλληλα, στον φούρνο της Νάνας, οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από την Αγγελική, η οποία εντοπίζεται τελικά νεκρή. Μάλιστα, ο παπα-Νικόλας εκφράζει την ανησυχία του για το ξαφνικό της τέλος, ενώ ο Κολτσιδάκης και ο Χάρης διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος, τη στιγμή που κάποιες μελανιές στο σώμα της άτυχης γυναίκας προκαλούν περαιτέρω ερωτήματα. Στο σπίτι της Ειρήνης, η σχέση της με τον Χάρη αντιμετωπίζει δυσκολίες, καθώς του αποκαλύπτει στοιχεία για το παρελθόν της, που συνδέονται με την Αγγελική. Έτσι, βρίσκονται μπλεγμένοι σε μυστικά που αφορούν το παρελθόν του χωριού και εκείνη αποκαλύπτει στον αγαπημένο της συγκλονιστικά στοιχεία. Στην οικία Αρχοντάκη, ο Παύλος και ο Διονύσης αντιμετωπίζουν τις δικές τους εντάσεις, με τον νεαρό να προσπαθεί να καταλάβει την αλλαγή στη στάση του πατέρα του. Συγχρόνως, ο Παύλος βιώνει μία νύχτα έρωτα και πάθους με την όμορφη Ιφιγένεια, κόρη των Τουφεξήδων που φτάνουν στην περιοχή. Έπειτα εκείνος μάχεται με τα συναισθήματα του, ενώ η κοπέλα αμφιταλαντεύεται μεταξύ του Παύλου και του παρελθόντος της.

H-PARALIA-EPEISODIO-113-4.jpg

Την επόμενη ημέρα, ο νεαρός επισκέπτεται τον τάφο της μητέρας του, αναζητώντας καθοδήγηση. Από την άλλη, στο μοναστήρι όπου έχει βρει καταφύγιο, η Νικολίνα έρχεται σε σύγκρουση με την ηγουμένη, η οποία αποφασίζει να την απομακρύνει από τη μονή. Παράλληλα, η Ελένη αγωνίζεται να διαχειριστεί τις προκλήσεις στο ξενοδοχείο των Τουφεξήδων, καθώς προσπαθεί να επιλύσει οικονομικές εκκρεμότητες και να αποκαταστήσει τη θέση της, όμως η Φανή και ο Χρήστος την υποδέχονται με ψυχρότητα και απειλές. Στη συνέχεια, κάποιος παραβιάζει το σπίτι της και ο Κολτσιδάκης την επισκέπτεται για να εκτιμήσει τη ζημιά, ενώ εκείνη ανησυχεί για την ασφάλειά της. Από την άλλη, η Ναταλί συναντάει τη Γαλλίδα χίπισσα Σοφί, η οποία εκφράζει το έντονο ενδιαφέρον της για την αναβίωση του Mermaid, βάζοντας τη Ναταλί σε σκέψεις για την επαναλειτουργία του μαγαζιού. Την επόμενη ημέρα, ο Γράντος ζητάει από τον παπά να εξομολογηθεί, δείχνοντας σημάδια μετάνοιας για το παρελθόν του, ενώ η Κερασία ανησυχεί για την επιστροφή του και την επίδραση που μπορεί να έχει στο παιδί της.

H-PARALIA-EPEISODIO-121-2.jpg


Στα Μάταλα καταφτάνει η Ειμι, σύντροφος του Παύλου, και η παρουσία της του προκαλεί αναστάτωση. Μάλιστα, η κοπέλα τού λέει ότι θέλει να γνωρίσει την οικογένειά του. Ωστόσο, παραδομένος στον έρωτά του για την Ιφιγένεια, δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά της και τους κυριεύει ένας μεγάλος απαγορευμένος έρωτας γεμάτος πάθος. Ταυτόχρονα, ο Δημητρός παλεύει με τα συναισθήματά του προς τη Σοφί και την απογοήτευση που του προκαλεί η απόρριψή της. Την ίδια ώρα, η σχέση της Ελένης και του Διονύση βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, καθώς προσπαθούν να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τους Τουφεξήδες και τον αδελφό της Ελένης. Στο καφενείο του χωριού, οι συζητήσεις για την κυρία Αγγελική συνεχίζονται, με τον Κολτσιδάκη να εστιάζει τις έρευνές του στις φήμες και τα παλιά μυστικά του χωριού. Κατά τη διάρκεια της κηδείας της κυρίας Αγγελικής, οι παρόντες βυθίζονται στις σκέψεις τους και οι αλληλεπιδράσεις τους αποκαλύπτουν κρυμμένες αλήθειες και συναισθήματα. Εν τω μεταξύ, ο Γράντος προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Κερασίας και του παιδιού του, ενώ εκείνη παραμένει διατακτική και φοβισμένη. Η Ναταλί, από την πλευρά της, αποφασίζει να ανοίξει ξανά το Mermaid παρά τις οικονομικές δυσκολίες, έχοντας την υποστήριξη της Αναστασίας. Η Μαίρη και ο Διονύσης, τώρα, ανακαλύπτουν παλιά και νέα αισθήματα, που τους φέρνουν πιο κοντά, ενώ η ένταση στο σπίτι των Αρχοντάκηδων αυξάνεται, με τον Παύλο και τον πατέρα του να συγκρούονται έντονα. 0 Δημητρός, προσπαθώντας να βρει τη θέση του, δέχεται τη φιλία της Σοφί και βελτιώνει την καθημερινότητα του

Πηγή mytv

«Η παραλία»: Στα γυρίσματα της αγαπημένης δραματικής σειράς που επιστρέφει στην ΕΡΤ1

Αυτές τις σειρές θα παρακολουθούμε καθημερινά

Η παραλία: Όσα θα δούμε στο β’ κύκλο της σειράς της ΕΡΤ1

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved