Ο τιμωρός – Γεωργιάδης: Ο ρόλος στον Τιμωρό και πώς από χημικός έγινε… ηθοποιός!
Media

Ο τιμωρός – Γεωργιάδης: Ο ρόλος στον Τιμωρό και πώς από χημικός έγινε… ηθοποιός!

Ο Μελέτης Γεωργιάδης θα βρίσκεται στο βασικό καστ της νέας σειράς του ALPHA «Ο τιμωρός» και μιλάει για την ενδιαφέρουσα ιστορία αλλά και τον ιδιαίτερο ρόλο του.

Παράλληλα, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης αναφέρεται στην απόφασή του να αφήσει το επάγγελμα του χημικού και να γίνει ηθοποιός και εξομολογείται πώς ξεπερνά τις δυσκολίες που συναντάει στον δρόμο του.

Ο Τιμωρός - Μελέτης Γεωργιάδης: Ο Αντώνης, έχει τραβήξει τη σκανδάλη και...

meletisgeorgiadis_1536580891_1865298168382438526_1700276957.jpg

Τη νέα σεζόν θα βρίσκεστε στη σειρά του ALPHA «0 τιμωρός». Ποια είναι τα συναισθήματά σας για αυτή τη δουλειά;

Δεν σας κρύβω ότι πριν αρχίσουν τα γυρίσματα είχα μια αγωνία για το πώς θα πάει η σειρά, πάντα το παθαίνω. Τώρα, όμως, ύστερα από μερικές βδομάδες γυρισμάτων, αισθάνομαι υπέροχα, νιώθω σιγουριά, χαίρομαι να πηγαίνω στο γύρισμα και ανυπομονώ να προβληθεί.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε όταν πήρατε στα χέρια σας το σενάριο;

Όταν απάντησα θετικά στην πρόταση που μου έκανε ο σκηνοθέτης Μιχάλης Κωνσταντάτος να συμμετέχω στη σειρά, δεν είχα ακόμη διαβάσει το σενάριο, ήξερα μόνο τη σεναριακή ομάδα, την υπόθεση και τον ρόλο μου. Τα σενάρια ήρθαν ύστερα από μερικές ημέρες, δέκα όλα μαζί, κάθισα να τους ρίξω μια ματιά και τελικά τα διάβασα όλα, πεντακόσιες σελίδες μαζεμένες. Δεν μπορούσα να αφήσω το σενάριο απ’ τα χέρια μου. Ήταν τέτοια η πλοκή, η αγωνία για το τι θα γίνει παρακάτω, τόσο ολοκληρωμένοι χαρακτήρες και καλά δομημένοι διάλογοι, που με συνεπήρε. Είμαι ευτυχισμένος που θα βρίσκομαι στη σειρά «0 τιμωρός».

meletisgeorgiadis_1591459948_2325657067691926404_1700276957.jpg

Πείτε μας δυο λόγια για την υπόθεση...

Πριν από δεκαεννέα χρόνια, δύο φίλοι, ο Μάρκος και ο Αλέξης, βρίσκονται σε ένα περιπετειώδες ταξίδι στο Μαρόκο. 0 Μάρκος εκεί θα μάθει με τον πιο άσχημο τρόπο τι θα πει προδοσία. Με τις εντολές του πατέρα του Αλέξη, ο πατέρας του Μάρκου θα βρεθεί νεκρός στην Αθήνα κι ο Μάρκος θανάσιμα τραυματισμένος κάπου στην έρημο. Προδομένος, μέσα σε μια στιγμή θα χάσει τα πάντα: τον πατέρα του, τη γυναίκα της ζωής του, τους φίλους του, την ελευθερία του... Όμως κρατήθηκε στη ζωή, πήγε φυλακή δεκαοκτώ χρόνια και επιστρέφει. Κανείς δεν γνωρίζει την ύπαρξή του. 0 αθώος 20χρονος έχει μεταμορφωθεί πια σε έναν αποφασισμένο άντρα που δεν γύρισε για να πάρει απαντήσεις. Γύρισε για να πάρει εκδίκηση από όσους του στέρησαν τη ζωή του...

Υποδύεστε τον Αντώνη Γαλανό, τον πατέρα της Ελλης, της γυναίκας που αγαπούσε ο Μάρκος. Τι άνθρωπος είναι;

0 Αντώνης είναι ο άνθρωπος που φροντίζει για την ασφάλεια του επιχειρηματία Λεωνίδα Κομνηνού. Βέβαια, οι δουλειές δεν είναι πάντα καθαρές και τότε ο Αντώνης γίνεται η ασπίδα του Λεωνίδα, βάζει το χεράκι του και... καθαρίζει. Αν χρειαστεί, χρησιμοποιεί το όπλο του. Πάντως, με την οικογένειά του είναι εντάξει. Αγαπάει, τιμάει και προστατεύει τη γυναίκα του με τον δικό του δυναμικό τρόπο. Έχει παθολογική αγάπη στην κόρη του. Έχει όμως και ένα ελάττωμα, που συχνά τον εκθέτει, τον κάνει ευάλωτο αλλά και επιθετικό... Είναι τζογαδόρος.

georgiadis.jpg

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την υποκριτική τέχνη;

Η αλήθεια είναι ότι δεν το αποφάσισα εγώ. Η ζωή το αποφάσισε για μένα. Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Από μικρός έβλεπα θέατρο, με γοήτευε, δεν είχα χάσει παράσταση του ΚΘΒΕ. Ποτέ, όμως, δεν μου πέρασε από το μυαλό να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό. Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής μου ζωής μπλέχτηκα με έναν ερασιτεχνικό θίασο, όπου γνώρισα διάφορους ηθοποιούς. Πέρασαν τα χρόνια, πήρα το πτυχίο μου, πήγα φαντάρος, παντρεύτηκα, είχα βάλει τη ζωή μου σε μια πορεία και ξαφνικά μου προτείνει κάποιος φίλος ηθοποιός να συμμετέχω σε μια παράσταση που θα σκηνοθετούσε ο Βουτσινάς. Ήθελε κόσμο, όχι απαραίτητα ηθοποιούς, θα τους χρησιμοποιούσε ως πλήθος. Πήγα, λοιπόν, με βλέπει ο Βουτσινάς και μου δίνει ρόλο. Μέσα στην άγνοια μου, έπαιξα τον ρόλο με μεγάλη επιτυχία. Αυτό ήταν... Έπειτα από παρότρυνση φίλων, έδωσα εξετάσεις στο θέατρο Τέχνης και πέρασα. Αλλά και πάλι, όχι για να γίνω ηθοποιός, εξάλλου δούλευα ως χημικός, αλλά για να μάθω να βλέπω θέατρο. Στο πρώτο έτος της σχολής, λοιπόν, ο Κουν αναβιώνει τους «Όρνιθες» στην Επίδαυρο κι εγώ συμμετείχα στον Χορό. Εκεί άναψε η πρώτη σπίθα, η οποία, ύστερα από δύο χρόνια που έπαιζα στις παραστάσεις του θεάτρου Τέχνης ως μαθητής, έγινε φωτιά κι εγώ άλλαξα επάγγελμα και από χημικός έγινα ηθοποιός. Ποτέ δεν το μετάνιωσα.

Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν δυσκολίες. Όταν εμφανίζονται στη ζωή σας, πώς τις αντιμετωπίζετε;

Το παλεύω όπως όλοι μας άλλωστε. Γενικό είμαι ψύχραιμος, έχω υπομονή και βλέπω με αισιοδοξία το μέλλον.

Πηγή mytv

Ο Τιμωρός: Τα πρώτα γυρίσματα στην έρημο!

ALPHA: Ο ΤΙΜΩΡΟΣ - Στα γυρίσματα στο Μαρακές η αρχή της ιστορίας

Ο Τιμωρός: Η νέα σειρά ταξιδεύει στο Μαρόκο για γυρίσματα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved