Χαμός στον «αέρα» του MEGA: «Ακούστε να σας πω κύριε Εισαγγελάτο...» - Έξαλλος ο Ευαγγελάτος
Media

Χαμός στον «αέρα» του MEGA: «Ακούστε να σας πω κύριε Εισαγγελάτο...» - Έξαλλος ο Ευαγγελάτος

Live News: Απίστευτες ατάκες ακούστηκαν στον αέρα»του MEGA, το απόγευμα της Παρασκευής 30/8, όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος δέχτηκε λεκτική επίθεση από τον δικηγόρο Χρήστο Νάστο, δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του Λούνα Παρκ που εκδιώχθηκε από την Λάρισα.

Η ένταση ξεκίνησε από τον δικηγόρο ο οποίος δήλωσε έξαλλος όταν λίγο πριν βγει στον αέρα είδε ένα ρεπορτάζ ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή, για το οποίο ο ίδιος θεώρησε πως θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί. Ο Νίκος Ευαγγελάτος του απάντησε ότι δεν είναι υποχρεωμένος να του δώσει αναφορά για το ρεπορτάζ του και έγινε χαμός.

«Αναφορά για το ρεπορτάζ μου δεν δίνω σε κανέναν. Το ύφος σας δεν θα το ανεχτώ. Ξεκινήσαμε με τις απειλές, τον τσαμπουκά και το bullying. Αν θέλετε να μας μιλήσετε, θα το κάνετε με σεβασμό, δεν θα μας βγείτε και από πάνω», του είπε μεταξύ άλλων.

Live News: Πρεμιέρα για τον Ευαγγελάτο! «Καλή σεζόν και καλά καλοκαίρια»

1725030640239-505268140-mega.jpg

«Ακούστε να σας πω κύριε Εισαγγελάτο», είπε έξαλλος ο δικηγόρος με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή να προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος συνέχισε τις επιθέσεις και αρνούνταν να δώσει απαντήσεις. «Εσείς ξέρετε καλύτερα», του απαντούσε χαρακτηριστικά μετά από κάθε ερώτηση.

«Μερικές φορές και ο δικηγόρος που επιλέγει κάποιος, δείχνει πράγματα», κατέληξε ο παρουσιαστής και πέρασε στο επόμενο θέμα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved