Η Παραλία: Νέα πρόσωπα και νέες ιστορίες στον δεύτερο κύκλο!
Media

Η Παραλία: Νέα πρόσωπα και νέες ιστορίες στον δεύτερο κύκλο!

Στην Κρήτη του 1975 συνεχίζεται η ιστορία της δεύτερης σεζόν της σειράς Η παραλία της ΕΡΤ που εξέπληξε πέρυσι με τα ποσοστά τηλεθέασης και ειδικά τις θεάσεις που κατέγραψε στην πλατφόρμα Ertflix.

Ενώ η Ελλάδα προσπαθεί να αφήσει πίσω της τα χρόνια της Επταετίας και να κλείσει τις πληγές της χούντας, στα Μάταλα νέες αφίξεις έρχονται να εμπλουτίσουν την πλοκή και την καθημερινότητα όσων επέζησαν από την πρώτη σεζόν.

ΕΡΤ1: Πρεμιέρα κάνουν οι καθημερινές σειρές «Η παραλία», «Ηλέκτρα» & «Αρχελάου 5»

H-PARALIA-EPEISODIO-121-6.jpg

Ανάμεσά τους είναι η οικογένεια Τουφεξή, η Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου), η Φανή (Αλεξία Καλτσίκη), ο Χρήστος (Κώστας Κάππας), ο Απόστολος (Χρήστος Κραγιόπουλος). Στο χωριό επιστρέφει και ο Παύλος Αρχοντάκης (τον υποδύεται ο Δημήτρης Κίτσος), ο οποίος θα εμπλακεί σε έναν απαγορευμένο, παράφορο έρωτα αλλά και σε έναν επικίνδυνο αγώνα εξουσίας με την Ιφιγένεια Τουφεξή.

paralia-nafpliotou-mothonaios.jpg

Δημήτρης Μοθωναίος- Μαρία Ναυπλιώτου στο β' κύκλο της σειράς της ΕΡΤ1, Η παραλία

Ενώ ο κόσμος γύρω τους αλλάζει και οι ήρωες προσπαθούν να πλοηγηθούν σε άγνωστα νερά, μια ιστορία από τα χρόνια της Κατοχής που όλοι ήξεραν, αλλά επέλεξαν να ξεχάσουν, θα δημιουργήσει νέες εντάσεις και πλεκτάνες εκδίκησης. Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίστηκαν το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού σε τοποθεσίες της Αττικής που από πέρυσι έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσουν από τον οικισμό των Ματάλων (στο Κορωπί) έως το σπίτι των Αρχοντάκηδων και τον σταθμό της Χωροφυλακής (στον Κουβαρά, στην Πλάκα Κερατέας, στη Νέα Μάκρη).

Κατά την περσινή σεζόν είχαν πραγματοποιηθεί γυρίσματα και στα Μάταλα, στην Κρήτη, και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποια ομάδα της παραγωγής και ένα μέρος του καστ να ταξιδέψουν και φέτος στην Κρήτη. Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Στέφανος Μπλάτσος, ενώ σκηνοθετούν επίσης η Εύη Βαρδάκη και ο Γιώργος Κικίδης.

H-PARALIA-EPEISODIO-121-2.jpg

Το σενάριο, που άντλησε έμπνευση από την πρωτότυπη ιδέα των Πηνελόπης Κουρτζή και Αυγής Βάγια και από το βιβλίο Το κορίτσι με το σαλιγκάρι (εκδόσεις Ψυχογιός) της Πηνελόπης Κουρτζή είναι του Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Στη δεύτερη σεζόν στο καστ θα ενταχθούν επίσης οι Ντένια Στασινοπούλου, Σύρμω Κεκέ, Ειρήνη Γιώτη, Ανδριάνα Σαράντη, Ευθαλία Παπακώστα, Αλκής Μπακογιάννης.

«Η παραλία»: Στα γυρίσματα της αγαπημένης δραματικής σειράς που επιστρέφει στην ΕΡΤ1

Αυτές τις σειρές θα παρακολουθούμε καθημερινά

Η παραλία: Όσα θα δούμε στο β’ κύκλο της σειράς της ΕΡΤ1

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved