Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη - Συγκινημένη η εγγονή του Μυρτώ
Media

Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο του Μίκη Θεοδωράκη - Συγκινημένη η εγγονή του Μυρτώ

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 3 Σεπτεμβρίου από τον θάνατου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη. Στο κοιμητήριο Γαλατά τελέστηκε το τριετές μνημόσυνο.

Με μια σεμνή και λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε το τριετές μνημόσυνο για τον Μίκη Θεοδωράκη στον Γαλατά Χανίων, στο κοιμητήριο όπου αναπαύεται.

Στο σημείο πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση, ενώ στη συνέχεια η Παιδική – Νεανική Χορωδία «ο Αγ. Σπυρίδων» από την Κέρκυρα, έψαλλε τους πένθιμους εκκλησιαστικούς ύμνους «Αιώνια η Μνήμη – Μετά των Αγίων», σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Μαργαρίτας Θεοδωράκη στο gossip-tv: Μαργαρίτα Θεοδωράκη για Μίκη: «Το τέλος ήταν φρικτό, οδυνηρό. Μας έλεγε "σκοτώστε με"»-Αποκλειστικό

M-8EODWRAKHS-fwto.jpg

Ακολούθησε κατάθεση λουλουδιών στο μνήμα του Μίκη, παρουσία και της εγγονής του Μυρτώς Θεοδωράκη η οποία συγκινημένη δήλωσε ότι νιώθει ότι «ο Μίκης δεν έφυγε ποτέ, είναι πάντα εδώ!».

Οι εκδηλώσεις έγιναν με την παρουσία πλήθους κόσμου, ενώ αργότερα οι παρευρισκόμενοι κατευθύνθηκαν στην πατρική οικία των Θεοδωράκηδων στον Γαλατά.


Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης-Ικαρία: Το gossip-tv στο θρυλικό σπίτι με τους «σκορπιούς» που βρέθηκε εξόριστος

Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν «έφυγε» ποτέ! Η ζωή και το έργο ενός μεγάλου Έλληνα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved