Bahar: Η νέα αρχή της Μπαχάρ κρύβει πολύ πόνο
Media

Bahar: Η νέα αρχή της Μπαχάρ κρύβει πολύ πόνο

Bahar: Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, η εκκρεμότητα της Μπαχάρ είναι να βγει το διαζύγιο με τον Τιμούρ και επιτέλους να ελευθερωθεί από τον χειριστικό και άπιστο σύζυγο. Η συνέχεια όμως είναι πολύ επώδυνη…

Νέο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε στις 21.00.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

Το δικαστήριο αποδίδει προσωρινά την οικία Γιαβούζογλου στην Μπαχάρ, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της υποθήκης. Έτσι, ο Τιμούρ και η κ. Νεβρά αναγκάζονται να πάνε σε ξενοδοχείο, ενώ η μαμά της Μπαχάρ μαζί με τα παιδιά έρχονται να μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι.

Μπαχάρ: Η Bahar συνειδητοποιεί ότι την εξαπάτησαν

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-45-(2).jpg

Δυστυχώς όμως, δεν είναι όλα ρόδινα για την Μπαχάρ: μετά από εξετάσεις, μαθαίνει ότι το σώμα της απορρίπτει το μόσχευμα και η ίδια κινδυνεύει. Ο Εβρέν είναι δίπλα της για να μοιραστεί τα άσχημα νέα αλλά και τον πόνο της.

Αυτή η κίνηση συμπαράστασης παρερμηνεύεται και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον της στο δικαστήριο για την έκδοση του διαζυγίου.

Ο Τιμούρ ζηλεύει τη σχέση του Εβρέν με την Μπαχάρ και ο Εβρέν αναγκάζεται να του αποκαλύψει την κρίσιμη κατάσταση της υγείας της Μπαχάρ και να του θέσει το εξής δίλημμα: θα γίνει δότης αυτή τη φορά ή θα την αφήσει και πάλι αβοήθητη;


Δείτε το trailer του επεισοδίου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved