Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Το Star στη «μάχη» των σειρών
Media

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Το Star στη «μάχη» των σειρών

Star: Μία νέα σειρά αναμένεται να καθηλώσει με τη δυνατή της υπόθεση.

Οι «Μαύροι πίνακες» έρχονται στο κανάλι της Κηφισιάς με πολλές προσδοκίες. Μία νεαρή μαθήτρια, άγρια δολοφονημένη. Μία επαρχιακή πόλη, γεμάτη μυστικά και ψέματα. Ένας αδίστακτος δολοφόνος, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα ανατριχιαστικό μοτίβο. Ενας αγώνας δρόμου να συλληφθεί, πριν χτυπήσει ξανά... Οι Λεύκες, μία μικρή κωμόπολη στην ελληνική επαρχία, συγκλονίζονται από τη δολοφονία μίας έφηβης μαθήτριας. Το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ζητά ενισχύσεις από την Αθήνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο φονιάς. Σύντομα, διαπιστώνουν ότι πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος χρησιμοποιεί στα εγκλήματά του μοτίβα από τους περίφημους «Μαύρους πίνακες» του Φρανθίσκο Γκόγια.

mavroi-pinakes.jpg

Η έρευνα θα αποκαλύψει μία εφιαλτική αλήθεια, που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί... Οι Κάτια Γκουλιώνη, Σοφία Κόκκαλη, Αντίνοος Αλμπάνης, Δημήτρης Κίτσος, Ιωάννης Παπαζήσης-, Λένα Παπαληγούρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Ελένη Βεργέτη, Σωτήρης Χατζάκης, Μελέτης Γεωργιάδης, καθώς και η υπέροχη Ολγα Πολίτου, κρατούν τους βασικούς ρόλους.

IQ-160-(1).jpg

To STAR έχει ήδη στα χέρια του τον δεύτερο κύκλο του σίριαλ «IQ 160». Πρωταγωνιστές δύο από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς τους, που έχουν αφήσει το προσωπικό τους αποτύπωμα με σπουδαίες ερμηνείες στην τηλεόραση, στο θέατρο και τον κινηματογράφο, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής! Και στη δεύτερη σεζόν, η σχέση τους και οι περιπέτειες στο Αστυνομικό Τμήμα προκαλούν το ενδιαφέρον, με τα ευτράπελα να είναι πολλά

Πηγή Τύπος tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved