Επιβίωση, τραγούδι και μόδα… στη «μάχη» των ριάλιτι σόου
Media

Επιβίωση, τραγούδι και μόδα… στη «μάχη» των ριάλιτι σόου

Η μυθοπλασία μπορεί να σαρώνει τα τελευταία χρόνια στην TV, όμως τα ριάλιτι έχουν σταθερή θέση στον προγραμματισμό των καναλιών. Έτσι και τους επόμενους μήνες, θα δούμε νέα πρότζεκτ, αλλά και παλιά γνώριμα να βγαίνουν στον αέρα με πρόσωπα-έκπληξη...

Η ελληνική τηλεόραση χαρακτηρίζεται από πλουραλισμό. Ετσι, τα στελέχη δεν θα μπορούσαν να ρίξουν στην αρένα της μεσημεριανής και της βραδινής ζώνης μόνο σειρές. Τα ριάλιτι σόου είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αποκαλούμενου «ζάπινγκ», με κάποιους τηλεθεατές να... κολλάνε.

realities-(1).jpg

Στον ΣΚΑΙ, η νέα σεζόν φέρνει πολλές εκπλήξεις. To «My Style Rocks», όμως, μετατρέπεται σε σταθερή αξία. Το ριάλιτι μόδας επιστρέφει και ήδη βρίσκεται στον αέρα το τρέιλερ συμμετοχών. Η Κατερίνα Καραβάτου θα υποδεχθεί παίκτριες που αγαπούν τη μόδα και το στιλ, ενίοτε και τους τηλεοπτικούς καβγάδες, για να μας συντροφεύουν τα μεσημέρια. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ο μόνος σίγουρος της κριτικής επιτροπής, ενώ έντονα ακούγεται και το όνομα του Γιώργου Καράβα, καθώς και της Ελενας Χριστοπούλου.

realities-(9).jpg

Στο κανάλι του Φαλήρου, θα δούμε το νέο «Tempting Fortune». Για την ιστορία, το εν λόγω πρότζεκι είναι ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας με 12 παίκτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ενός οδοιπορικού 18 ημερών έρχονται αντιμέτωποι με συναρπαστικές δοκιμασίες και «πειρασμούς» έχοντας ως μοναδικό τους στόχο την επιβίωση, αλλά και τη διεκδίκηση ενός μεγάλου χρηματικού επάθλου. Παραγωγής Ατζούν Ιλιτζαλί, το φορμάτ αναμένεται να συζητηθεί, ενώ παρουσιαστής θα είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, δοκιμάζοντας τον εαυτό του σε κάτι τελείως διαφορετικό. ΣΚΑΙ σημαίνει επιβίωση.

realities-(8).jpg

Στα... σκαριά, εκτός του προαναφερθέντος, βρίσκεται και το «Exatlon». Πρόκειται για ένα αγωνιστικό ριάλιτι, το οποίο έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως στη Βραζιλία, στη Ρουμανία και το Μεξικό, και έχει σαρώσει σε τηλεθέαση. Για την παρουσίαση έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, όπως του Γιώργου Λιανού, του Γιώργου Αγγελόπουλου, του Γιώργου Μπόγρη και του Σάκη Κατσούλη. Ο Γιώργος Λιανός, βέβαια, ξεκαθάρισε στις κάμερες ότι δεν θα είναι εκείνος ο οικοδεσπότης: «Δεν ισχύει ότι θα είμαι ο παρουσιαστής του “Exatlon”. Αν ξέρετε κάτι άλλο εσείς, πείτε το μου, γιατί μόλις έφερα τα πράγματα, να τα ξαναβάλω στο αυτοκίνητο. Δεν έχω κάνει τέτοια συζήτηση. Με έχουν πάρει, όμως, για να προτείνω άλλα πρόσωπα, οπότε εγώ μάλλον δεν θα πάω».

1725360594255-625617042-realities-(1).jpg

Να σημειωθεί ότι αναμένουμε και το «Survivor», με σίγουρο παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, που έχει συνδέσει το όνομά του με το πρότζεκτ. To «Cash Kitchen» είναι ένα πρόγραμμα του ΣΚΑΪ που... θα μας βάλει στην κουζίνα. Πρόκειται για ένα ’ μαγειρικό φορμάτ, όπου 12 παίκτες θα βάλουν όλη την αγάπη και το μαγειρικό τους ταλέντο, για να κερδίσουν τους κριτές, τον παρουσιαστή και το κοινό. Για την επιτροπή έχουν δεχτεί πρόταση τόσο ο Εκτορας Μποτρίνι όσο και ο Δημήτρης Κατριβέσης, δύο σεφ με μεγάλη πορεία στον χώρο της γαστρονομίας.

realities-(6).jpg

Τη μακρά λίστα με τα ριάλιτι σόου ολοκληρώνει το «The Voice», που επιστρέφει ανανεωμένο έπειτα από ένα μικρό διάστημα αποχής. «Το “The Voice of Greece” επιστρέφει με μια νέα σεζόν! Είστε έτοιμοι; Ενα όνειρο, ένας νικητής και... δηλώστε συμμετοχή», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο τρέιλερ που κυκλοφορεί, ενώ στα πλάνα παρακολουθούμε τις φιγούρες παικτών που συμμετείχαν σε παλαιότερους κύκλους του μουσικού τάλεντ σόου.

STAR ΜΕ ΜΟΔΑ... ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΤΗ «ΦΑΡΜΑ»

realities-(5).jpg

Στο μέτωπο του STAR, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, το πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν, θα βρίσκεται στη «Φάρμα», που είναι ένα πρότζεκτ που έχει «κλειδώσει». 0 σεφ βρέθηκε και την περσινή » χρονιά στην ίδια θέση, κερδίζοντας το στοίχημα! ι «Η “Φάρμα” επιστρέφει και προσκαλεί άνδρες ' και γυναίκες να αφήσουν τη ρουτίνα, την γκρίζα καθημερινότητα και τις ανέσεις της πόλης και να επιστρέφουν στην ουσία, στις ρίζες μας - στη φύση. Έλα να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική: Να φροντίσεις τα ζώα, να καλλιεργήσεις τη γη, να παλέψεις για όσα μέχρι σήμερα θεωρούσες αυτονόητα και να νιώσεις πιο ουσιαστικά από ποτέ πως ό,τι δώσεις στη φύση εκείνη θα σ’ το επιστρέφει απλόχερα Όσο πιο βαθιά και ειλικρινά καταφέρεις να εναρμονιστείς με τους νόμους της τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βγεις νικητής - τόσο σαν άνθρωπος όσο και στο παιχνίδι», αναφέρεται στο casting call!

1725360575435-408357128-realities-(1).jpg

Ο αγαπημένος των τηλεθεατών, Λεωνίδας, να σημειωθεί ότι το δεύτερο μισό θα είναι ξανά στο «MasterChef», που σάρωσε και ανανέωσε το ραντεβού του.
Από το πρόγραμμα του καναλιού της Κηφισιάς δεν μπορεί να απουσιάζει το «Shopping Star», η κλασική αξία στα μεσημέρια των γυναικών. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα υποδέχεται κάθε εβδομάδα πέντε κορίτσια, που αγαπούν τη μόδα, λατρεύουν τα ψώνια, πιστεύουν στο γούστο τους και έρχονται με αγάπη και ασφάλεια στο δικό τους παιχνίδι, για να λάμψουν και ταυτόχρονα να διεκδικήσουν την ευκαιρία να στεφθούν «Shopping Star» της εβδομάδας και να κερδίσουν Ί .000 ευρώ!

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ... ΣΤΟΝ ALPHA

Πόσες προσωπικές στιγμές έχουμε συνδέσει με μελωδίες και στίχους; Πώς θα νιώθαμε αν θα βλέπαμε το αγαπημένο μας, το «δικό μας» τραγούδι να ζωντανεύει με πρωταγωνιστές οικεία μας πρόσωπα; Το «The Secret Song», το ομορφότερο μουσικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, αποτελεί μία μοναδική μουσική εμπειρία, γεμάτη εκπλήξεις, χαρά, αλλά και συγκίνηση, και επιστρέφει με νέα επεισόδια.
Τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές θα κάθονται στη λευκή καρέκλα, στα σκοτεινά, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι θα συμβεί.

realities-(4).jpg

Η συμφωνία είναι να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο να εκπλαγεί, να συγκινηθεί, ακόμη και να «τσαλακωθεί». Και όλα αυτά γιατί θα βρεθούν μπροστά σε μία μοναδική έκπληξη: Ενα τραγούδι που αγαπούν, ένα τραγούδι που κάτι σημαίνει για τη ζωή τους, ερμηνεύεται από έναν αγαπημένο τους καλλιτέχνη, με τη συμμετοχή δικών τους ανθρώπων και παρουσιάζεται στη σκηνή. Ποια θα είναι η αντίδρασή τους ακούγοντας το αγαπημένο τους τραγούδι και βλέποντας οικεία τους πρόσωπα να βρίσκονται στη σκηνή; Με όχημα ένα τραγούδι, η Ναταλία Γερμανού οργανώνει την πιο τρυφερή έκπληξη στους καλεσμένους, όπου μουσική και τραγούδια ζωντανεύουν...

Πηγή Τύπος tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved