Τροχός της Τύχης: Εντυπωσιάζει το πρώτο trailer που δημιουργήθηκε εξολοκλήρου με Τεχνητή Νοημοσύνη
Media

Τροχός της Τύχης: Εντυπωσιάζει το πρώτο trailer που δημιουργήθηκε εξολοκλήρου με Τεχνητή Νοημοσύνη

Το Star κάνει για ακόμη μια φορά ένα βήμα μπροστά στον χώρο της ψυχαγωγίας, παρουσιάζοντας το πρώτο trailer στην ελληνική τηλεόραση, που έχει δημιουργηθεί και επεξεργαστεί εξολοκλήρου με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Το καινοτόμο αυτό εγχείρημα αφορά το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι Τροχός της Τύχης, το οποίο επιστρέφει τον Σεπτέμβριο, καθημερινά, στο νέο πρόγραμμα του Star!

Το πρωτοπόρο trailer, το οποίο μεταδίδεται στον τηλεοπτικό αέρα του Star από την Παρασκευή 30/8, αποτελεί προϊόν προηγμένων αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίοι δημιούργησαν την οπτικοακουστική σύνθεση για ένα δυναμικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Η δημιουργία του trailer έγινε με αποκλειστική χρήση εφαρμογών ΑΙ από το τμήμα trailers του Star. Η τεχνολογία αυτή προσφέρει πρωτόγνωρες δυνατότητες στη δημιουργία περιεχομένου, ανοίγοντας νέους δρόμους στην παραγωγή τηλεοπτικού υλικού.

Τζούλια Νόβα για Τροχό της Τύχης: «Έπρεπε να είχα αντιδράσει πιο άμεσα και δεν το έκανα»

star



Ο προϊστάμενος του τμήματος trailer, Αντώνης Πιερράκος δήλωσε: «Το τμήμα trailers δεν σταματά να εξελίσσεται και να ειδικεύεται στις νέες τεχνολογίες. Μετά από ένα χρόνο μελέτης και δοκιμών πάνω στην τεχνητή νοημοσύνη καταφέραμε να δημιουργήσουμε το πρώτο trailer με χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Το trailer δημιούργησε η Ευαγγελία Παρδάλη, βασισμένη σε σενάριο της Έρσης Νικολαΐδη. Η επιμέλεια έγινε από τον Αντώνη Βαλαβάνη και εμένα. Συνεχίζουμε δυναμικά και στο νέο δρόμο της τεχνητής νοημοσύνης».

Το Star αναζητά συνεχώς τρόπους για να επικοινωνεί φρέσκιες και πρωτοποριακές ιδέες στην ελληνική τηλεόραση, εξερευνώντας τα όρια της τεχνολογίας και προσφέροντας μια σύγχρονη τηλεοπτική εμπειρία.

Δείτε το trailer του Τροχού της Τύχης εδώ:

O τροχός της τύχης: Βρήκε τη λύση του γρίφου πριν καν αρχίσει να κυλάει ο χρόνος

Τροχός της τύχης: Βρήκε τον γρίφο στο δευτερόλεπτο και άφησε... άφωνο τον Πολυχρονίδη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved