Grand Hotel: Μια εξαφάνιση, ένας απαγορευμένος έρωτας και αποτρόπαια εγκλήματα
Media

Grand Hotel: Μια εξαφάνιση, ένας απαγορευμένος έρωτας και αποτρόπαια εγκλήματα

Λίγες εβδομάδες μάς χωρίζουν από τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας καθημερινής δραματικής σειράς του ANT1 «Grand Hotel».

Ο ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δίνοντας ακόμα μία χρονιά έμφαση και στη μυθοπλασία. Ανάμεσα λοιπόν στα σίριαλ που θα κάνουν πρεμιέρα είναι η νέα καθημερινή δραματική σειρά που φέρει τον τίτλο «Grand Hotel», σε σενάριο Δήμητρας Τσόλκα, σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη και παραγωγή JK Productions.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Ant1 με σειρές εποχής, βραβευμένα φορμάτ και κωμωδία

grand-hotel.jpg

Η υπόθεση

Κηφισιά, 1925. Τρία χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή...Όλα ξεκινούν όταν μια προσφυγοπούλα καμαριέρα εξαφανίζεται από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς. Ο τολμηρός αδελφός της εισβάλλει στο «Grand Hotel», παριστάνοντας τον σερβιτόρο, και ξεκινάει μία έρευνα που θα αποδειχθεί απειλητική ακόμη και για τη ζωή του... Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι συνέβη, θα γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου.

1725450486407-775068493-grand-hotel.jpg

Ποιες αλήθειες, όμως, είναι βαθιά κρυμμένες κάτω από τα ακριβά χαλιά στα λαμπερά σαλόνια του ξενοδοχείου; θα καταφέρει, άραγε, ο απαγορευμένος τους έρωτας να ανθίσει και να επιβιώσει, όταν όλα είναι εναντίον του; Μια ιστορία με αγωνία και ανατροπές, ένας εκρηκτικός συνδυασμός δράματος και μυστηρίου, με φόντο τη λάμψη της υψηλής κοινωνίας και τη ζωή των προσφύγων λίγα χρόνια αφότου γράφτηκε η πιο τραυματική σελίδα στην ελληνική Ιστορία του 20ού αιώνα. Στο «Grand Hotel», θύματα και θύτες μπλέκονται σε έναν κυκεώνα ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος

Πηγή mytv

Το ερωτικό τρίγωνο του Grand Hotel και… τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!

Grand Hotel: Η ιστορία ξεκινά με την εξαφάνιση μιας προσφυγοπούλας καμαριέρας-Δείτε τα πρώτα teasers

Grand Hotel: Ένοχα μυστικά στην Κηφισιά- Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved