Άγιος Έρωτας – Μαρίνα Ψάλτη: Η Πετρούλα είναι ένα βασανισμένο πλάσμα, που πιστεύει στον θεό
Media

Άγιος Έρωτας – Μαρίνα Ψάλτη: Η Πετρούλα είναι ένα βασανισμένο πλάσμα, που πιστεύει στον θεό

Η Μαρίνα Ψάλτη θα βρίσκεται στη νέα, πολλά υποσχόμενη καθημερινή σειρά του ALPHA «Άγιος έρωτας» και μιλάει σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον ιδιαίτερο ρόλο της Πετρούλας.

Τη νέα σεζόν θα βρίσκεστε στη νέα δραματική σειρά εποχής του ALPHA «Άγιος έρωτας». Πώς νιώθετε που είστε μέρος αυτής της δουλειάς;

Κατ' αρχάς, αυτή η δουλειά ήρθε σε μία φάση της ζωής μου που την είχα ανάγκη, κυρίως ψυχολογικά. Βιώνω μια δύσκολη περίοδο πένθους. 0 «Άγιος έρωτας» είναι ένα δώρο για μένα, με βοηθάει ώστε να μην είναι το μυαλό μου κολλημένο σε πράγματα που κάνουν κακό στην υγεία. Αυτό το δώρο μού το έκανε ο παραγωγός μας, ο Διονύσης Παναγιωτάκης, και τον ευχαριστώ πολύ.

Μαρίνα Ψάλτη: Λαμπερές παρουσίες στην έκθεση ζωγραφικής της, 2 μήνες μετά τον χαμό του Γιάννη Φέρτη

marina-psalti.jpg.jpg

Τι σας οδήγησε στο να πείτε το «ναι» στην πρόταση;

Μου άρεσε πάρα πολύ η ιστορία και η παραγωγή είναι εξαιρετική. 0 Διονύσης Παναγιωτάκης ξέρει πολύ καλά τη δουλειά και την κάνει χωρίς εκπτώσεις. Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ το καστ της σειράς. Έτσι, ήταν εύκολο για μένα να πω το «ναι».

Πείτε μας δυο λόγια για την υπόθεση...

Από άποψη δεν επιθυμούσα να μάθω πολλά, ούτε για την έκβαση της ιστορίας ούτε για τον ρόλο μου. Ήθελα να έχω στην πορεία της δουλειάς την πολυτέλεια της έκπληξης. Η βασική ιστορία αφορά έναν παπά που επιστρέφει σε έναν τόπο για να ανακαλύψει ποιος έκανε κακό στην αδελφή του. Η σειρά βασίζεται σε χιλιανή παραγωγή, ωστόσο σίγουρα θα αλλάξουν διάφορα πράγματα για να προσαρμοστούν στα ελληνικά δεδομένα.

Υποδύεστε την Πετρούλα, τη μητέρα του πατέρα Νικολάου. Τι άνθρωπος είναι;

Η Πετρούλα Μιχαλέα είναι μία γυναίκα πολύ βεβαρημένη. Είναι μία πολύ περίεργη προσωπικότητα. Αυτό που με ιντρίγκαρε πάρα πολύ είναι το γεγονός ότι πρόκειται για ένα βασανισμένο πλάσμα, που πιστεύει στον θεό. Όμως, παρόλο που είναι θρησκευόμενη, έχει γιο παπά, ταυτόχρονα δουλεύει ως καθαρίστρια σε έναν οίκο ανοχής. Για μένα αυτό το οξύμωρο ήταν ένας επιπλέον λόγος που αποδέχτηκα την πρόταση.

201403281057300.5953_PSALTI_ANTIPAS_KARAINDROY_27032014.jpg

Η Πετρούλα και ο γιος της έχουν μυστικά;

Στα πρώτα επεισόδια κρύβουν τη σχέση τους, δεν θέλουν να τους συνδυάσουν, διότι ο Νικόλαος επιστρέφει στην περιοχή γιατί θέλει να μάθει ποιος είναι αυτός που οδήγησε την αδελφή του και κόρη της Πετρούλας στον θάνατο. Έπειτα από συνεννόηση, μητέρα και γιος έχουν αποφασίσει να μην αποκαλύψουν τις πραγματικές τους ταυτότητες μέχρι να βρουν αυτόν που έκανε κακό στο κορίτσι.

Πώς είναι η σχέση τους;

Είναι πολύ στενή, είναι σχέση μεγάλης αγάπης. Βέβαια, από τα μέχρι τώρα επεισόδια που έχω διαβάσει και έχω γυρίσει, αισθάνομαι ότι η Πετρούλα είναι πιεστική προς τον γιο της. Υπάρχουν σκηνές που τον πιέζει να μάθει, να βρει την αλήθεια. Καταλαβαίνω την αγωνία της, αλλά αισθάνομαι ότι είναι λίγο χειριστική.

Η Πετρούλα στηρίζει τις επιλογές του γιου της;

Όχι πάντοτε. Όταν θα αντιληφθεί ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον γιο της και στο κορίτσι, τη Χλόη, θα αντιδράσει πολύ.

Πηγή mytv

Η Μαρίνα Ψάλτη για πρώτη φορά αποκάλυψε τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της: «Μου έσωσε τη ζωή»

Συγκλονίζει η Ψάλτη για τον Φέρτη: «Ζεις καθημερινά ένα θρίλερ. Ο άνθρωπός σου γίνεται κάτι άλλο»

Μαρίνα Ψάλτη: Όταν η σύζυγoς του Φέρτη απάντησε τηλεοπτικά για το Αλτσχάιμερ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved