Ταμίλα Κουλίεβα: Ο ρόλος στον Άγιο Έρωτα, το spoiler και η ανατροπή: «Θα είναι απάνθρωπο»
Media

Ταμίλα Κουλίεβα: Ο ρόλος στον Άγιο Έρωτα, το spoiler και η ανατροπή: «Θα είναι απάνθρωπο»

Για τη «Θάλεια» της, μια γυναίκα που διεκδικεί στην ανδροκρατούμενη κοινωνία του '50, γιο τον γάμο με τον ισχυρό άντρα της τοπικής κοινωνίας, τον έρωτα, την απιστία και την προδοσία από την καλύτερή της φίλη, για τη σχέση με την κόρη της Χλόη και τον πατέρα Νικόλαο, γι' αυτά και για άλλα πολλά μιλά η Ταμίλα Κουλίεβα, που πρωταγωνιστεί στον «Άγιο έρωτα»

Μιλήστε μας για τον χαρακτήρα που θα υποδυθείτε..

«Η Θάλεια μου ανήκει στην υψηλή κοινωνία. Για την ακρίβεια, ανήκει στην πιο ευκατάστατη οικογένεια της κωμόπολης όπου ξετυλίγεται η υπόθεση. Είναι παντρεμένη με τον τοπικό άρχοντα, τον Παύλο Μαρκόπουλο (σ.σ.: τον υποδύεται ο Δημήτρης Παπανικολάου) και έχουν μαζί τρία παιδιά. Ανάμεσά τους και η Χλόη (Δανάη Παππά), που είναι η κεντρική ηρωίδα αυτής της δραματικής σειράς».

Alpha: Άγιος έρωτας - Κουλίεβα: "Η Θάλεια είναι σπουδαία γυναίκα, θέλω να φανούν τα 'θέλω' της"

tamillakulievaofficial_1721846932_3419422367598337352_7137825862.jpg

Πώς έχουν συναντηθεί αυτοί οι άνθρωποι; Έχουν ερωτευτεί ή πρόκειται για γάμο συμφέροντος;

«Είναι κάτι ανάμεσα... Δεν νομίζω ότι έγινε ούτε από μεγάλο έρωτα ούτε καθαρά από συμφέρον. Και η δική της οικογένεια άλλωστε είναι ευκατάστατη και σημαντική για τη μικρή τους κοινωνία. Ας πούμε λοιπόν πέος η Θάλεια και ο Παύλος κάπως έγινε' και συναντήθηκαν ομαλά, παντρεύτηκαν και έκαναν οικογένεια».

Και μετά; Τι έγινε;

«Η Θάλεια είναι ο ορισμός της γυναίκας που κάνει τα πάντα για να κρατήσει την οικογένειά της δεμένη. Έχει ανάγκη να φροντίζει και να στέκεται στο πλευρό του άντρα και των παιδιών της με όλες της τις δυνάμεις. Αγαπώ τις απόψεις και τον τρόπο της. Παράλληλα, παρά την εποχή, που περιόριζε τις γυναίκες ως ένα σημείο, εκείνη έχει έναν δυναμισμό. Και παρόλο που .είναι ακόμα νωρίς, τώρα που συναντάω τα παρακάτω επεισόδια, έχω κάποιες ενδείξεις μιας γυναίκας η οποία διεκδικεί σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και είναι κάπως πιο μπροστά από την εποχή της, με τον δικό της βέβαια τρόπο!»

Θα τη χαρακτηρίζατε «καλή ψυχή»;

«Ανεπιφύλακτα! Δοτική, γενναιόδωρη, δίχως δεύτερες σκέψεις. Η Θάλεια είναι μια καλή και αθώα ψυχή, που ό,τι κάνει το κάνει με την καρδιά της. Γι' αυτή δεν υπάρχει τίποτα σπουδαιότερο από την οικογένεια, και μου αρέσει αυτό της το μήνυμα. Γιατί πραγματικά τώρα, υπάρχει κάτι σημαντικότερο από αυτό; Προσπαθεί να κρατήσει το σπίτι της όρθιο, αν και συμβαίνουν γύρω της πολλά άσχημα. Και εκείνη προσπαθεί να αντεπεξέλθει. Ξέρετε, δεν είναι εύκολο να ερμηνεύεις τόσο θετικούς χαρακτήρες, γιατί οι άνθρωποι δεν είμαστε πάντα καλοί, έχουμε και σκοτεινές πλευρές. Της Θάλειας όμως δεν της έχω βρει ακόμα τη σκοτεινή πλευρά της».

tamillakulievaofficial_1721846932_3419422367522832207_7137825862.jpg

Μήπως αυτή η «σκοτεινιά» αναδυθεί όταν μάθει πως ο άντρας της έχει ερωτική σχέση με την καλύτερή της φίλη

«Αυτό είναι κάτι που θα αργήσει να το μάθει, μια και, όπως προείπα, είναι μια ψυχή αθώα και δεν μπορεί να διανοηθεί ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, παρόλο που υπάρχουν πολλές ενδείξεις».

Μα είναι μία από τις χειρότερες προδοσίες που μπορεί να συμβεί θεάνθρωπο...

«Να σας πω την αλήθεια, εγώ σαν Ταμίλα αδυνατώ να κατανοήσω πώς μπορεί κάποιος να κάνει μια τέτοια προδοσία. Παρ' όλα αυτά, όλοι ξέρουμε ότι γενικά τέτοια πράγματα γίνονται γύρω μας και πιστεύω πως είναι ό,τι χειρότερο: να σε προδώσουν δηλαδή δύο πλάσματα στα οποία υποτίθεται ότι έχεις επενδύσει συναισθηματικά, τους ανοίγεσαι, τους εμπιστεύεσαι και θεωρείς ότι είναι "οι δικοί σου άνθρωποι". Και τελικά να αποδεικνύεται ότι έχεις κάνει ένα τεράστιο λάθος! Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, μια αγνή αφοσιωμένη ψυχή, όπως η Θάλεια, θα νιώσει τεράστιο σοκ όταν ανακαλύψει την απιστία. Σκεφτείτε μάλιστα ότι μόνο σε αυτή τη συγκεκριμένη "φίλη" είχε εμπστευτεί τις υποψίες ότι ο άντρας της την απατά».

Όταν γίνει αυτή η αποκάλυψη, τι θα συμβεί;

«Ένας πολύ ισχυρός άντρας, όπως ο σύζυγος της Θάλειας, δεν μπορεί να επιτρέψει να βγει προς τα έξω μια τέτοια ιστορία, οπότε εκεί θα δούμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή. Ο Παύλος λοιπόν θα κάνει κάτι πολύ άσχημο, σχεδόν απάνθρωπο...»

Πηγή Τηλέραμα

Ταμίλα Κουλίεβα: Ξαπλωμένη με μπικίνι πάνω σε βράχο! Το κορμί της χωρίς ρετούς στα 57 είναι όνειρο!

Ταμίλα Κουλίεβα: Οι σπάνιες φωτό με τον γοητευτικό γιο της, Στέφανο και η εξομολόγηση

Ταμίλα Κουλίεβα: «Οι μικροί θεατές είναι πάντα πολύ πιο απαιτητικοί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved