Τζέλα Δελαφράγκα – Βογιατζάκη: Ο ρόλος, τα γυρίσματα και το σπαρταριστό backstage
Media

Τζέλα Δελαφράγκα – Βογιατζάκη: Ο ρόλος, τα γυρίσματα και το σπαρταριστό backstage

Μία από τις καλύτερες εκπροσώπους της κωμωδίας, η Σοφία Βογιατζάκη, επιστρέφει στη μικρή οθόνη, -γιατί από το σανίδι δεν λείπει ποτέ- σε έναν ρόλο που θα κάνει το κοινό να την αποθεώσει.

Τα γυρίσματα για την κατάρα της «Τζέλας Δελαφράγκα», έχουν ολοκληρωθεί.

«Φυσικά και έχουν ολοκληρωθεί και ανυπομονούμε αυτή τη σειρά. "Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα" είναι κατούρημα και συγγνώμη για την τόσο λαϊκότροπη έκφραση μου, αλλά αυτό είναι. Σε κάθε τηλεοπτική δουλειά, το κριτήριο είναι το συνεργείο. Αν οι άνθρωποι του συνεργείου γελάνε, τότε δεν μας σκιάζει φοβέρα καμιά. Και η αλήθεια είναι πως γελάσαμε πολύ όλοι. Το ζήτημα είναι πως δεν υπάρχουν πολλές κωμωδίες, για την ακρίβεια δεν υπάρχουν καλές κωμωδίες, οπότε πάντα η πένα των Ρέππα- Παπαθανασίου είναι εγγύηση. Δεν έχουν κάνει ποτέ κάτι μέτριο».

Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν έχω καμία ματαιοδοξία, δεν κάνω το επάγγελμα αυτό για να βγάλω πολλά χρήματα»

tzela - 4

Και ο ρόλος σας στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»;

«Υποδύομαι τη Ρωσίδα μοναχή. Είμαι η αδελφή Καραμαζόφ, αλλά δεν θα πω λεπτομέρειες. Ολοι οι ήρωες μπλέκονται μεταξύ τους με έναν τρόπο. Τα πεδία είναι πολλά, όπως και οι οικογένειες. Υπάρχει όμως ένα κοινό νήμα που τους ενώνει όλους».

Ακόμα το κανάλι δεν έχει προβάλλει τη σειρά, αλλά λέγεται πως σκέφτονται σοβαρά την συνέχειά της.

«Δεν έχω επίσημη ενημέρωση και δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Πάντως το θέλουμε πολύ και εμείς οι ηθοποιοί. Υγεία να έχουμε και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους όπως πρέπει».

vogiatzaki-3-768x460.jpg

Έχετε δει κάποιο από τα επεισόδια;

«Ο Μιχάλης διοργάνωσε στην ταράτσα του σπιτιού του μια νύχτα προβολής για τους ηθοποιούς. Είδαμε τα τρία πρώτα επεισόδια τα οποία, όμως δεν ήταν τελειωμένα. Παρ' όλα αυτά, είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Το εντυπωσιακό είναι πως ενώ δεν είχαμε μιλήσει μεταξύ μας για να ανταλλάξουμε απόψεις κάναμε στο τέλος της προβολής ακριβώς τα ίδια σχόλια».

Πηγή tv24

Σοφία Βογιατζάκη: Προσπαθώ να διατηρώ την παιδική μου αθωότητα, να μην είμαι τοξική

Σοφία Βογιατζάκη: Έχασε την ιερότητά του η αξία του να βγαίνεις και να μιλάς ανοιχτά

Σοφία Βογιατζάκη: Υπήρξαν περίοδοι που ένιωθα μεγάλη ανασφάλεια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved