Σταύρος Νικολαΐδης: Το κοινό σίγουρα με αγαπάει.  Δεν ξέρω για τα κανάλια
Media

Σταύρος Νικολαΐδης: Το κοινό σίγουρα με αγαπάει. Δεν ξέρω για τα κανάλια

Η αγάπη του Σταύρου Νικολαΐδη για την κωμωδία, αφού πρωταγωνίστησε σε πολλές στο παρελθόν, τον οδήγησε στο να γράψει τη θεατρική επιτυχία «Στους δύο, τρίτος... χωρεί» που ανέβηκε στα θέατρα της χώρας και συνεχίζεται μέχρι τον Οκτώβρη.

Πώς προέκυψε αυτή η ιδέα;

«Καταρχάς να πούμε πως ο τίτλος είναι συμβολικός, λίγο αλληγορικός. Δεν ευσταθεί σε καμία πραγματικότητα πως στους δύο μπορεί να χωρέσει και ένα τρίτο άτομο. Είναι ένα έργο, που μιλάει για όλων των ειδών τις ερωτικές σχέσεις, αλλά πραγματεύεται και θέματα για τη φιλία. Η κεντρική ιδέα αφορά σε ένα αρρωστοφοβικό. υποχόνδριο και καταπιεσμένο σύζυγο που πάει στο σπίτι του εραστή της γυναίκας του για να τον σκοτώσει, όχι από μένος και ζήλια, αλλά γιατί του χαλάει την ηθική τάξη και τελικά καταλήγει να τον συμπαθήσει και να τον θαυμάσει για τη ζωή που κάνει. Για την ελευθερία που έχει ως άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια του έργου, καταλαβαίνει πως η γυναίκα του. μια χειριστική γυναίκα που θέλει να περνάει το δικό της, θέλει να καταντήσει τον εραστή της σαν και εκείνον, οπότε αποφασίζει να σκοτώσει τη γυναίκα του».

Σταύρος Νικολαΐδης στο gossip-tv: Το να δημιουργήσεις έναν σωστό άνθρωπο είναι το πιο δύσκολο πράγμα

nikolaidis-(2).jpg

Τηλεοπτικά που θα σας δούμε;

«Έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη παρεξήγηση σχετικά με την τηλεόραση. Μπερδεύτηκε πολύς κόσμος σχετικά με αυτό. Η εταιρεία του Αντρέα Γεωργίου, είχε προτείνει δύο σίριαλ στο MEGA: Το "Ταμπού” και κάποιο άλλο. Εγώ θα ήμουν στο άλλο, που θα είχε κυρίως Κύπριους πρωταγωνιστές. Παρόλο που σαν δουλειά άρεσε πολύ και το αποτέλεσμα έβγαινε πολύ καλό και άπαντες δήλωναν ευχαριστημένοι, τελικά αποφασίστηκε να προχωρήσει μόνο το "Ταμπού". Δεν ξέρω ακριβώς τους λόγους ίσως να γίνει λίγο αργότερα. Ηταν ένας ρόλος, όμως, που όπως μου είχαν περιγράφει την εξέλιξή του μου άρεσε πολύ. Κάτι διαφορετικό από αυτά που έχω κάνει στο παρελθόν. Άρα, αυτή την περίοδο είμαι ακόμα σε συζητήσεις. Μακάρι να προκύψει κάτι καλό...».

Το κοινό πάντως σας αγαπάει!

«Το κοινό σίγουρα. Δεν ξέρω για τα κανάλια».

Όμως το κοινό με τις προτιμήσεις του, δεν στηρίζει τα κανάλια;

«Οι συντελεστές των καναλιών δεν θεωρούν ποτέ πως φταίνε οι ίδιοι για μια αποτυχία. Πάντα τη χρεώνουν στο σενάριο, στους πρωταγωνιστές ή στην παραγωγή. 0 κόσμος θέλει γνώριμα πρόσωπα, αλλά επειδή είμαστε και η χώρα της υπερβολής, βλέπεις έναν ηθοποιό που κάνει επιτυχία να εμφανίζεται σε δύο και τρία σίριαλ μαζί. Εμείς οι παλαιότεροι πρέπει να συστηθούμε από την αρχή. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια όλα καθορίζονται. όχι από τους παραγωγούς αλλά από τους casting director».

stavros-nikolaidis.jpg

Δεν θεωρώ πως έχετε κάτι να αποδείξετε...

«Σε αυτή τη χώρα, μέχρι να πεθάνει κάποιος πρέπει να αποδεικνύει πόσο καλός είναι. Αυτή την αίσθηση έχω ειδικά στο δικό μου επάγγελμα».

Μετά από τόσα χρόνια πώς και δεν έχει προκύψει κάποια καλή ιδέα για τηλεοπτικό σενάριο;

«Μάλλον γιατί γνωρίζω καλύτερα το θέατρο και τα τερτίπια του. Και σαν παραγωγός και σαν ηθοποιός και σαν σκηνοθέτης. Το ξέρω από την καλή και από την ανάποδη. Το τηλεοπτικό σενάριο έχει άλλη λογική και άλλη διαδικασία. Πριν χρόνια πάντως, είχα κάνει την προσπάθειά μου μαζί με τον Νίκο Μήτσα, που ξεκίνησε τότε μαζί μου και συνέχισε πετυχημένα στην συγγραφή τηλεοπτικών σεναρίων. Σε όλους άρεσε η ιδέα, αλλά πάντα κάπου κολλούσε. Αυτή η δουλειά έχει πολλά απρόοπτα».

Πηγή tv24

Σοκάρει ο Νικολαΐδης: «Eίχαμε 3 αποβολές. Αναρωτιόμουν πώς θα ήταν αν ζούσαν τα κοριτσάκια μας»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης στο gossip-tv για την απώλεια του Αίαντα Μανθόπουλου: «Ταλαιπωρημένο παιδί»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης για τον πνιγμό του γιου του Σταμούλη: «Από χθες το βράδυ είμαι σοκαρισμένος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved