Γιώργος Παπαδάκης: Πρεμιέρα με το Καλημέρα Ελλάδα για 34η χρονιά- Τα δύο πρόσωπα στο πλευρό του
Media

Γιώργος Παπαδάκης: Πρεμιέρα με το Καλημέρα Ελλάδα για 34η χρονιά- Τα δύο πρόσωπα στο πλευρό του

Ο Γιώργος Παπαδάκης κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 για 34η συνεχόμενη χρονιά από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 05:45, 

H επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: Ο Γιώργος Παπαδάκης, η πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για 34η συνεχόμενη χρονιά!

Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 05:45, και καθημερινά, το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται για να αναδείξει, αλλά και να αναλύσει όλα τα θέματα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής επικαιρότητας.

Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, για άλλη μια χρονιά θα καταγράφει τον παλμό της ειδησεογραφίας και ο Γιώργος Παπαδάκης, με την πολυετή εμπειρία και το δημοσιογραφικό του κύρος, με χιούμορ και αμεσότητα, θα μπαίνει στην καθημερινή μάχη της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης.

papadakis.jpg

Ο

Με ρεπορτάζ και ειδήσεις από όλες τις γωνιές της χώρας, το «Καλημέρα Ελλάδα» θα φέρνει στο προσκήνιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για να είναι ενημερωμένοι.

Μαζί του ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Στην ενότητα για την Οικονομία η Ηρώ Ράντου, ενώ όλες τις ειδήσεις από τη Β. Ελλάδα θα μας μεταφέρει ο Αλκίνοος Βλαχόπουλος».

Αρχισυνταξία

Άννυ Ζιώγα-Τσερέπα

Αντώνης Παπαδάκης

Σκηνοθεσία

Γρηγόρης Παναγιωτίδης

Δημοσιογραφική ομάδα

Άρης Σαλβάνος, Λάζος Μαντικός, Δώρα Γεωργιάδη, Ναταλία Πολυχρονίδου, Αλεξάνδρα Καραγεώργη, Αναστασία Σταθούλη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved