Μαρίνα Σπανού: «Δεν έχω δει ποτέ Άκρως Οικογενειακόν» - Η αποκάλυψη για τα οικογενειακά... συμβούλια
Media

Μαρίνα Σπανού: «Δεν έχω δει ποτέ Άκρως Οικογενειακόν» - Η αποκάλυψη για τα οικογενειακά... συμβούλια

Πρωίαν σε είδον: Η Μαρίνα Σπανού που σαρώνει το τελευταίο διάστημα με τη μουσική της, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ το πρωί της Παρασκευής 6/9.

Η δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη σχέση με τους γονείς της και ιδιαίτερα με τον πατέρα της, με τον οποίο έχει και επαγγελματική σχέση.

Θυμίζουμε ότι ο μπαμπάς της είναι ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Σπανός που είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό, μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Άκρως Οικογενειακόν. Μια σειρά που η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ.

Μαρίνα Σπανού: Aνακάλυψε τι ακριβώς συνέβη και έπεσε το «ταξίδι» σαν θέμα στην Έκθεση

spano8.jpg

«Δεν έχει τύχει ποτέ να δω το Άκρως Οικογενειακόν. Τα μεσημέρια τρώω και κάνω τα μαθήματά μου», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σπανού σήμερα.

Και συνέχισε: «Στο σχολείο ήμουν φυτό. Ό,τι μπορείς να φανταστείς με αυτό. Απουσιολόγος, σημαιοφόρος. Οι γονείς μου δεν έγιναν ποτέ παρεμβατικοί. Δεν έχω ακούσει ποτέ "κάνε" ή "μην κάνεις" αλλά υπάρχει ένα καθιερωμένο συμβούλιο των τριών μας για τις μεγάλες αποφάσεις. Αυτό συμβαίνει όποτε υπάρχει ανάγκη και γίνεται στο σαλόνι του σπιτιού μας. Τα τελευταία χρόνια έχει να κάνει με την επαγγελματική ανάγκη, γιατί συνεργαζόμαστε με τον πατέρα μου».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Σπανός: «Ήταν σοκαριστικό... Έγραφαν ότι είναι μαζί μου για τα λεφτά μου. Ποια λεφτά;»

Χρήστος Σπανός: Η κόρη του είναι μια κούκλα και αυτό είναι το νέο της τραγούδι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved