Αφροδίτη Λιάντου: Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στην Παραλία
Media

Αφροδίτη Λιάντου: Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στην Παραλία

H Αφροδίτη Λιάντου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά της ΕΡΤ, που εισβάλλει, την Παραλία.

 

Για τον ρόλο της στην Παραλία όπου θα υποδυθεί την Ιφιγένεια είπε: «Περνάω πάρα πολύ ωραία. Δεν έχω πάει στα Μάταλα. Η Ιφιγένεια επιστρέφει από τις σπουδές της στο Λονδίνο, βλέπει τον Παύλο, ερωτεύονται, δεν θα περάσουν εύκολα. Μου αρέσει σαν χαρακτήρας. Είναι πολύ δυναμική, κυνηγάει τα όνειρά της, είναι πολύ μπροστά από την εποχή της. Είναι πολύ ωραίος ρόλος. Έχουμε γυρίσει αρκετά επεισόδια».

Και τόνισε: «θα καλέσω φίλους από τη σειρά και θα δούμε το πρώτο επεισόδιο. Έκανα φιλίες μέσα από τη σειρά, είναι πολύ ωραία ομάδα. Έχει πολύ ωραίο κλίμα, χαίρομαι που πηγαίνω στη δουλειά».

Ενώ ανέφερε: «Υποκριτική και τραγούδι διαλέγω και μου αρέσει να συνδυάζω αυτά τα δύο. Έκανα περισσότερες συναυλίες στο Λονδίνο και η πιο ωραία ήταν όταν είχα ανοίξει της Μαρίζας Ρίζου που ήρθε στο Λονδίνο. Μου άρεσε η επικοινωνία με το κοινό.

Γύρισα από το Λονδίνο γιατί ήταν ο κορονοϊός. Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα πολύ ωραία στο Λονδίνο. Δεν μου ταίριαξε, δεν έχει και πολύ ωραίους ανθρώπους. Έχει πολύ άσχημο ανταγωνισμό, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να συνδεθώ με τα άτομα εκεί πέρα. Δεν μου “πήγε”».

Διαβάστε επίσης:

Εβελίνα Παπούλια: Έχω συμβουλέψει μία φορά την κόρη μου και ήταν το μεγαλύτερο λάθος!

Αποκαλυπτική η Εβελίνα Παπούλια: «Διέλυσα οικονομικά τον πατέρα μου, μού είπε "όσο αντέξω"»

Στάνκογλου: Ο ρόλος στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» και η συνεργασία με την Παπούλια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved