Αρχελάου 5: Ο Στέφανος ανοίγει μπαρ
Media

Αρχελάου 5: Ο Στέφανος ανοίγει μπαρ

Αρχελάου 5: Η Κέλλυ κέρδισε στο δικαστήριο όλη την Αρχελάου 5, από τον πρώτο όροφο και πάνω, και ετοιμάζεται να την πουλήσει σε Κινέζους επενδυτές και να φύγει.

Δυο χρόνια μετά το διαζύγιό της είναι έτοιμη ν’ ανοίξει τα φτερά της και να ξαναγεννηθεί. Ο Ματθαίος, όμως, έχει άλλα σχέδια για εκείνη. Η Λυδία επιστρέφει καταρρακωμένη από το Λονδίνο, καθώς ο Λουκ την παράτησε ένα μήνα πριν από τον γάμο τους, μια επιστροφή για την οποία θα χαρεί ιδιαιτέρως ο Ορφέας.

Στάνκογλου: Ο ρόλος στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» και η συνεργασία με την Παπούλια

Ο Στέφανος ανοίγει μπαρ στην Αρχελάου 5 και προσλαμβάνει τη Δώρα, κάτι που χαλάει τα σχέδια της Κέλλυς, εφόσον κανείς επενδυτής δεν αγοράζει σε πολυκατοικία, η οποία έχει την ηχορύπανση και τη φασαρία ενός μπαρ.

1725630559636-239151410-PAN_4026a-1.jpg

Τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο

Η Κέλλυ θα χωρίσει από τον Αλέξανδρο, αφού την απάτησε με την καλύτερή της φίλη, και θα διεκδικήσει την Αρχελάου 5 στο δικαστήριο, με τη βοήθεια της εκκεντρικής δικηγόρου, Μαρούκας.

Ο Στέφανος είχε πάντα όνειρο να γίνει σταρ, ο Ορφέας μεγάλος σκηνοθέτης, η Λυδία εύχεται να ξεπεράσει μια μέρα τις φοβίες της και η Δώρα να την αποδεχτούν, επιτέλους, όπως ακριβώς είναι. Κανείς απ’ όλους αυτούς, όμως, δεν ξέρει πως σύντομα θα ανοίξει ένα μπαρ που είναι η απάντηση για ό,τι έχουν ζητήσει από τη ζωή.

Στάνκογλου - Παπούλια: Η απίστευτη μεταμόρφωσή τους! Με κοτσιδάκι εκείνος, μελαχρινή η ηθοποιός

Αρχελάου 5: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας καθημερινής κωμικής σειράς της ΕΡΤ

Αρχελάου 5: Η υπόθεση των πέντε πρώτων επεισοδίων

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved