Αδελφοί Μενέντεζ: Η συγκλονιστική ιστορία με την δολοφονία των γονιών τους έρχεται στο Netflix!
Media

Αδελφοί Μενέντεζ: Η συγκλονιστική ιστορία με την δολοφονία των γονιών τους έρχεται στο Netflix!

Η σειρά "Monster" επιστρέφει δυναμικά στις 19 Σεπτεμβρίου στο Netflix με το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος, που αυτή τη φορά εστιάζει στην συγκλονιστική υπόθεση των αδελφών Μενέντεζ!

Με τίτλο "Monster: The Lyle and Erik Menendez Story", οι δημιουργοί Ράιαν Μέρφι και Ίαν Μπρέναν υπόσχονται να καθηλώσουν ξανά το κοινό, φέρνοντας στην οθόνη μία από τις πιο διαβόητες υποθέσεις εγκλήματος του 20ου αιώνα.

Άσλεϊ Παρκ - Η Μίντι από το Emily in Paris έχει ζήσει το δικό της δράμα - Λευχαιμία και σηπτικό σοκ

mentez-brothers.jpg

Η νέα σεζόν με πρωταγωνιστές τον Χαβιέ Μπαρδέμ και την Κλόι Σεβινί, αποκαλύπτει την τρομακτική ιστορία των αδερφών Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ, που το 1989 σόκαραν τις ΗΠΑ όταν πυροβόλησαν εν ψυχρώ τους γονείς τους στο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς.

Παρά την αρχική προσπάθεια να εμφανιστούν ως συντετριμμένα θύματα, τα αδέλφια έπεσαν στην παγίδα τους όταν ο Έρικ ομολόγησε το έγκλημα στον ψυχολόγο του. Το σοκ όμως συνεχίστηκε όταν στη δίκη τους ισχυρίστηκαν πως σκότωσαν τους γονείς τους σε αυτοάμυνα, κατηγορώντας τον πατέρα τους για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση!

menendez-brothers.jpg

Το σκάνδαλο της οικογένειας Μενέντεζ απασχόλησε τα μέσα για χρόνια, και η υπόθεση τους παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της αμερικανικής ιστορίας.

Πλούτος, βία, οικογενειακές διαμάχες και ένα έγκλημα που ακόμα και 35 χρόνια αργότερα, δεν έχει πάψει να συναρπάζει το κοινό.

Το Netflix επιστρέφει δυναμικά, επενδύοντας στην σκοτεινή ατζέντα και σίγουρα δεν πρέπει να το χάσετε!

Δείτε εδώ το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία για την προβολή της σειράς στο Netflix

Η Ανθή Βούλγαρη πάει... Netflix!

H ζωή της Bικτόρια Μπέκαμ σε ντοκιμαντέρ στο Netflix

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved