Χάρης Χιώτης: «Με έπιασαν χειροπόδαρα και με πέταξαν έξω από το θέατρο. Νόμιζαν ότι ήμουν ζητιάνος»
Media

Χάρης Χιώτης: «Με έπιασαν χειροπόδαρα και με πέταξαν έξω από το θέατρο. Νόμιζαν ότι ήμουν ζητιάνος»

Πρωίαν σε είδον: Ο Χάρης Χιώτης, με αφορμή τη νέα σειρά της ΕΡΤ Αρχελάου 5, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ίδιου σταθμού.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τις πιο αστείες στιγμές της ζωής του.

«Αφορά σε μία παράσταση που κάναμε στο ανοιχτό θέατρο Κολωνού, τον Πλούτο του Αριστοφάνη. Εκεί ο σκηνοθέτης είχε την ιδέα η παράσταση να ξεκινάει με τον ρόλο ενός επαίτη, όπου είναι ένας χαρακτήρας που έμπαινε στο δεύτερο κουδούνι της παράστασης, έκανε τον κύκλο , ερχόταν ο σκηνοθέτης στο αυτί και μου έλεγε “σε παρακαλώ πρέπει να βγεις έξω γιατί εδώ πρέπει να ξεκινήσει η παράσταση”, έβγαινα έξω, μετά ακολουθούσαν οι λόγοι των υπευθύνων και στο 3ο κουδούνι έμπαινα ξανά εγώ, έκανα την ίδια πορεία, τον ίδιο κύκλο, ανέβαινα στη σκηνή, πήγαινα στο κέντρο, ξάπλωνα, κοιμόμουν και ξεκινούσε η παράσταση με το όνειρο ενός επαίτη», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Χάρης Χιώτης: Η σχέση με την αδερφή του Αγνή & η νέα παιδική - θεατρική παράσταση που ετοιμάζουν!

xiotis.jpg

Και συνέχισε: «Έρχεται η στιγμή, ξεκινάω μπαίνω μέσα, εμφανίζομαι, λέω “σας παρακαλώ πολύ πεινάω, κάτι να φάω”, αρχίζω και περπατάω, δεν είχαν ειδοποιήσει τα παιδιά, τους σεκιούριτι και την ασφάλεια ότι θα συμβεί αυτό το δρώμενο, οπότε όπως περπατάω ξεκινάει ένας άνθρωπος να μου λέει “σε παρακαλώ βγες έξω, εδώ έχουμε έρθει να δούμε παράσταση”, έρχεται ο σεκιούριτι, κολλάει στο αυτί μου λέει “σε παρακαλώ άνθρωπέ μου πρέπει να βγεις έξω, δεν είναι κατάσταση αυτή”.

Με τα πολλά, αρχίζει ο περισσότερος κόσμος να γιουχάρει, οπότε βγαίνω έξω με τον σκηνοθέτη, πηγαίνω στη γωνία μου στα καμαρίνια, περιμένω και στο 3ο κουδούνι πρέπει να ξαναεμφανιστώ. Ξαναεμφανίζομαι λοιπόν εγώ, σηκώνεται μια κυρία επάνω μου πετάει 1 ευρώ πάνω μου και μου λέει “πάρε αυτό να πας να φας” και σε κάποια στιγμή γυρίζω για να ανέβω στη σκηνή. Με το που πατάω στο πρώτο σκαλοπάτι πετάγεται ένας θεατής και φωνάζει “ανέβηκε στη σκηνή”, οπότε με γραπώνει ο σεκιουριτάς, έρχονται και τρεις θεατές και με πιάνουν χειροπόδαρα και με βγάζουν έξω από το θέατρο. Με άφησαν έξω από το θέατρο στον Κολωνό».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Χιώτης: «Μεγάλωσα μέσα σε γραφείο τελετών. Παίζαμε με τους φίλους μου, ο μπαμπάς έψηνε απέξω»

Χάρης Χιώτης: «Κάθε ρόλος είναι μία διαφορετική πρόκληση και πρόσκληση»

Χάρης Χιώτης: Τα Νούμερα και ο ρόλος στη νέα σειρά στην ΕΡΤ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved