Νίκος Χατζηνικολάου: Επιστρέφει στο «τιμόνι» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1
Media

Νίκος Χατζηνικολάου: Επιστρέφει στο «τιμόνι» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1

Από απόψε και καθημερινά στις 18:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις και με το κύρος και την εγκυρότητά του, θα δίνει το στίγμα της πολιτικής και κοινωνικής ατζέντας, εντός και εκτός συνόρων

Μαζί του στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, μαχητικοί ρεπόρτερ, έγκριτοι αναλυτές και έμπειροι τεχνικοί θα καταγράφουν τον παλμό της ειδησεογραφίας.

Νίκος Χατζηνικολάου: Στιγμιότυπα από τις οικογενειακές διακοπές του & το φιλί της συζύγου του


Μέσα από ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλυπτικές έρευνες, και ουσιαστικές αναλύσεις θα παρουσιάζουν έγκαιρα, σφαιρικά και με ψυχραιμία όλα όσα πρέπει να ξέρει ο ενημερωμένος πολίτης.

NIKOS-XATZHNIKOLAOY.jpg

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, θα παρεμβαίνουν με τα ρεπορτάζ και τα σχόλιά τους, οι Αντώνης Δελλατόλας, Κάτια Μακρη, Τάσος Τέλλογλου, Ελένη Βαρβιτσιώτη και Κωνσταντίνος Φίλης.

Η ενημέρωση στον ΑΝΤ1 έχει ταυτότητα.
Εστιάζοντας στην ουσία της είδησης, με αξιοπιστία, αντικειμενικότητα και καθαρή ματιά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 συνεχίζει δυνατά στη μάχη της ενημέρωσης, παραθέτοντας όλες τις απόψεις και αναδεικνύοντας όσα απασχολούν την κοινωνία.

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα είναι, και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, εκεί που τα γεγονότα και οι πρωταγωνιστές τους «γράφουν» την επικαιρότητα.

Rouk Zouk: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Η πρεμιέρα και οι αλλαγές

Ανακοινώθηκε επίσημα - Αυτή η σειρά θα κάνει πρώτη πρεμιέρα στην prime time ζώνη

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Πρωινό & την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved