Ο Θάνος Κιούσης επιστρέφει με το «5x5» στον Αnt1
Media

Ο Θάνος Κιούσης επιστρέφει με το «5x5» στον Αnt1

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» με τον μοναδικό Θάνο Κιούση, επιστρέφει ανανεωμένο τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 17:30, και υπόσχεται να γεμίσει και πάλι τα απογεύματά μας με μοναδικές ατάκες και απολαυστικές στιγμές γέλιου.

Για άλλη μία σεζόν το «5Χ5» και ο χαρισματικός Θάνος Κιούσης με αστείρευτο χιούμορ και ανεβασμένη διάθεση θα μας χαρίσουν καθημερινά ακόμα περισσότερο παιχνίδι γεμάτο διασκέδαση, εκπλήξεις αλλά και ανατροπές, καθώς φέτος στο «5Χ5» έρχεται το «Final Twist» που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω!

Είστε έτοιμοι να παίξουμε 5X5; Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι απλοί:

5X5-ME-TON-8ANO-KIOYSH.jpg

Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τη δημοφιλέστερη απάντηση σε καθημερινές, αλλά και απρόβλεπτες ερωτήσεις.

Δύο αντίπαλες ομάδες, από 5 μέλη η κάθε μία, προσπαθούν να μαντέψουν με επιτυχία τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, αν και η πιο απλή ερώτηση μπορεί να κρύβει την πιο απίστευτη απάντηση!

Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Η νικήτρια ομάδα έχει το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δύο επεισόδια, και εφόσον συνεχίζει τις νίκες της, μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ!

Έρχεται το «Final Twist», ένας νέος γύρος που μπορεί να φέρει την ανατροπή!

Φέτος, το ανανεωμένο 5Χ5 κάνει την ανατροπή, καθώς ένας νέος γύρος έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω ένα βήμα πριν τον Μεγάλο Τελικό! Οι τέσσερις γύροι παραμένουν άθικτοι και όπως τους ξέραμε! Στον 1ο και στον 2ο γύρο η βαθμολογία είναι κανονική, στον 3ο και στον 4ο γύρο η βαθμολογία διπλασιάζεται, κάτι που κάνει την ομάδα με τους περισσότερους πόντους να νιώθει σίγουρη για τη νίκη και πιο κοντά στις 5.000, στις 10.000 και στις 15.000 ευρώ! Εκεί έρχεται το «Final Twist», ο νέος γύρος στον οποίο παίζουν όλοι οι παίκτες, αλλά για διαφορετική ερώτηση ψάχνοντας μόνο τη μία δημοφιλέστερη απάντηση! Η κάθε σωστή απάντηση δίνει συγκεκριμένους πόντους στον παίκτη της ομάδας που θα καταφέρει να βρει τη δημοφιλέστερη απάντηση. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα που μπορεί να μην τα έχει πάει καλά μέχρι και τον 4ο γύρο, έχει την ευκαιρία να νικήσει και να περάσει εκείνη στον Μεγάλο Τελικό.

Για να βρουν τις σωστές απαντήσεις οι παίκτες δεν χρειάζονται γνώσεις. Πρέπει να έχουν φαντασία, χιούμορ, λογική σκέψη αλλά και τόλμη για το ρίσκο, που μπορεί να φέρει την ανατροπή!

Και μην ξεχνάτε… από το 5X5 χαμένος δεν θα φύγει κανείς!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved