Survivor και Tempting Fortune έρχονται στον ΣΚΑΪ - Πότε κάνουν πρεμιέρα;
Media

Survivor και Tempting Fortune έρχονται στον ΣΚΑΪ - Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Tο Survivor με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και την επόμενη ημέρα, 17 Σεπτεμβρίου έρχεται το Tempting Fortune με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Φέτος το «Survivor» θα είναι πιο σκληρό και ανταγωνιστικό από κάθε άλλον κύκλο, ενώ ο παρουσιαστής αποκάλυψε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Summer’s Cool» πως οι παίκτες που θα δούμε να δίνουν μάχη επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο θα είναι όλοι νέοι.

Επίσης, δεν θα υπάρχουν οι δύο ομάδες «Διάσημοι» και «Μαχητές» όπως τις γνωρίζαμε και οι διαγωνιζόμενοι θα είναι πρόσωπα κάθε ηλικίας, διάπλασης και δύναμης, που εκτός από σωματικές θα πρέπει να έχουν και στρατηγικές ικανότητες προκειμένου να μπορέσουν να παραμείνουν στο «Survivor». Ακόμη, ο φετινός κύκλος του ριάλιτι θα είναι μικρότερος από τους προηγούμενους.

H πρεμιέρα του θα έχει διάρκεια τρεις ώρες και από την επόμενη ημέρα δηλαδή από Τρίτη και καθημερινά θα προβάλλεται στις 22:15 με δίωρη διάρκεια.

Το Tempting Fortune, το πιο πρωτοποριακό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και υπόσχεται ένα ταξίδι γεμάτο δελεαστικές προκλήσεις.

98b1a41e-tempting-fortune-gyrismata-1-800x550.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved