Ηλέκτρα: Ζει τον χειρότερο εφιάλτη της & όλοι τα έχουν βάλει με τον Παύλο: «Ντρέπεται & η ντροπή»
Media

Ηλέκτρα: Ζει τον χειρότερο εφιάλτη της & όλοι τα έχουν βάλει με τον Παύλο: «Ντρέπεται & η ντροπή»

Ηλέκτρα: Οι εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου (10/9) έκαναν έξαλλους τους τηλεθεατές, μερικοί από τους οποίους καταφέρθηκαν μέσα από το twitter εναντίον του Παύλου! 

Όπως είδαμε στο νέο αποψινό επεισόδιο σε ένα ημερολόγιο υπάρχουν γραμμένες σκόρπιες λέξεις, αλήθειες, αποσπάσματα μιας ζωής, ενός μεγάλου έρωτα. Είναι της Ηλέκτρας. Τα χέρια που το κρατούν, τρέμουν.

Ηλέκτρα: Το χέρι της Ηλέκτρας τρέμει, αλλά υπογράφει την καταγγελία

1721905501253-777763596-ilektra.jpg

Όπως και αυτά του Σταύρου που κρατούν της Ουρανίας. Τα μάτια του Βασίλη υγραίνονται. Νιώθει προδομένος. Από τη μόνη γυναίκα που αγάπησε. «Της είπα να προχωρήσει και προχώρησε» μονολογεί. Τα χέρια του δεμένα μπροστά στη μοίρα του.

Όπως και αυτά της Τιτίκας, που βρίσκεται σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο. Δεμένη, φιμωμένη, τρομοκρατημένη. «Καλύτερα να πεθάνεις μια φορά, παρά να υποφέρεις όλες τις μέρες» λέει ο Αισχύλος στον Προμηθέα και ο Σωτήρης πληρώνει αδρά τα όρνεα για να κατατρώνε τον αδερφό του.

Η μοίρα, όμως, του χτυπά για μια ακόμα φορά την πόρτα. Στο κατώφλι, ένας επισκέπτης που ήρθε να ανάψει ξανά όσες φωτιές είχαν με τόσο κόπο σβήσει. Η Ηλέκτρα θα ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της.

ilektra-pavlos.jpg

Αυτός δεν είναι άλλος από την απόφαση του Παύλου, του άντρα που κάποτε αγάπησε πολύ, να ζητήσει σε γάμο την κόρη της Ηλέκτρας, τη Νεφέλη.

Η συγκεκριμένη σκηνή, έκανε τους χρήστες του Twitter να... αφηνιάσουν και φυσικά εκδηλώθηκαν μέσα από τα tweets τους. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved