Δραγούμη για τον ρόλο της στη σειρά «Αρχελάου 5»: «Είναι πρόκληση για μένα»
Media

Δραγούμη για τον ρόλο της στη σειρά «Αρχελάου 5»: «Είναι πρόκληση για μένα»

Η Ναταλία Δραγούμη φέτος υποδύεται στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Αρχελάου 5» τη Νάντια και μιλάει για αυτή τη νέα της δουλειά... 

Η ηθοποιός δείχνει ενθουσιασμένη γι' αυτή τη νέα πρόκληση και αναφέρεται με λεπτομέρειες στην ηρωίδα της με την οποία βρίσκει αρκετά κοινά σημεία...

natalia-dragoumi-arxelaous.jpg

Φέτος πρωταγωνιστείτε στη νέα κωμική σειρά της EPT 1 «Αρχελάου 5». Ποια είναι τα συναισθήματά σας για αυτή τη δουλειά;

Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Ενώ η πρώτη μου επιλογή είναι το δράμα, διασκεδάζω πάρα πολύ που είμαι σε μία κωμική σειρά. Μου αρέσει η κωμωδία, ειδικά αυτού του είδους που έχει μία δόση σουρεαλισμού, δηλαδή μία μικρή δόση υπερβολής. Όλοι μου οι φίλοι μού λένε ότι μου πηγαίνει η κωμωδία. Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχω κάνει περισσότερες δραματικές σειρές, ο κόσμος με έχει στο μυαλό του ως δραματική ηθοποιό.

Με ποιο κριτήριο απαντήσατε θετικά στην πρόταση που σας έγινε;

Το πρώτο κριτήριο ήταν το σενάριο, το οποίο είναι πολύ καλό και μου αρέσει που είναι νεανικό και φρέσκο. Επίσης, συνεργάζομαι με εξαιρετικούς ηθοποιούς και εκτιμώ πολύ και το γεγονός ότι η σειρά προβάλλεται στην ΕΡΤ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστια αλλαγή. Δεν είχα λοιπόν κανένα λόγο να πω «όχι» στην πρόταση.

Μπορείτε να βάλετε τους αναγνώστες μας στην υπόθεση;

Η σειρά παρουσιάζει όσα διαδραματίζονται σε μία πολυκατοικία και σε ένα μπαρ που ανοίγει στο ισόγειό της. Η Κέλλυ και ο Αλέξανδρος, ένα πρώην ζευγάρι, διεκδικούν και οι δύο την ιδιοκτησία του μπαρ και δημιουργούνται ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Υποδύεστε τον ρόλο της Νάντιας. Τι άνθρωπος είναι;

Η Νάντια είναι διάσημη κυρία της τηλεόρασης. Είναι μία παρουσιάστρια που συμβαδίζει με την εποχή της. Ο νους της είναι στα νούμερα τηλεθέασης. (Γελάει.) Ο ρόλος μου σατιρίζει όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση, την ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Μου αρέσει που μέσω του ρόλου καταπιάνομαι με την παρουσίαση, την οποία έχω κάνει και στην πραγματικότητα. Είναι γνώριμο για μένα λοιπόν αυτό το κομμάτι του ρόλου.

Είναι πρόκληση αυτός ο ρόλος για εσάς;

Είναι πρόκληση για μένα το γεγονός ότι είναι κωμικός ρόλος.

Έχετε κοινά σημεία με τη Νάντια;

Σε όλους τους ρόλους βρίσκω κοινά σημεία, ακόμα και αν φαινομενικά δεν έχω. Οι άνθρωποι έχουμε πολλές πλευρές και όταν είσαι ηθοποιός μπορείς να ψάξεις και να τις «φωτίσεις» μέσα από τους ρόλους. Θεωρώ ότι η τρέλα της είναι ένα κοινό στοιχείο. Νιώθω ευτυχής που μέσω αυτού του ρόλου μπορώ να βγάλω την τρέλα μου.

Η Νάντια είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο. Είναι αγαπημένοι;

Ναι, ο Αλέξανδρος όμως είναι πρώην άντρας της Κέλλυς, η οποία είναι η αρχισυντάκτριά μου.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved