Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Άδοξοι έρωτες, σχέδια εξουσίας και εκδίκησης
Media

Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Άδοξοι έρωτες, σχέδια εξουσίας και εκδίκησης

Το επιτυχημένο δίδυμο σεναριογράφων Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, μαζί με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, με τον οποίο συνεργάζονται χρόνια, αναλαμβάνουν φέτος να μας ταξιδέψουν στην ενετοκρατούμενη Μάνη του 1710, μέσα από τη σειρά «Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά»

Περίπου στις αρχές Οκτωβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα - Φλέγόμενη καρδιά».

Αποκλειστικό - Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά: Αυτή είναι η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι συντελεστές της σειράς μεταμορφώνονται για χάρη των ρόλων τους και υπόσχονται συγκλονιστικές σκηνές που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό και θα το μεταφέρουν σε μία εποχή που μέχρι στιγμής δεν έχει προβληθεί στην τηλεόραση.

Η υπόθεση

Μέσα από τη στοά του χρόνου, ένα ταξίδι αρχίζει με αφετηρία το 1710... Το 1910, ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Εκεί, όμως, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε. Μέσα από την αναζήτηση των προγόνων του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα. Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στην αρχή της ιστορίας, τότε που η Μάνη ζούσε κάτω από την κυριαρχία των Ενετών. Ο διοικητής της περιοχής, Σίλβιο Εσπόζιτο, με τη γυναίκα του, Ρενάτα, μένουν στον πύργο των Λασκαραίων, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας.

Η άφιξη του ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της συζύγου του, Πανδώρας, θα ξεσκεπάσει το παρελθόν και όλα τα ανομολόγητα πάθη, ενώ η μυστηριώδης Λεώνη, μια πλανόδια ηθοποιός, θα δείξει σε όλους το μονοπάτι που κρύβει μέσα του μόνο σκοτάδι. Ματαιωμένοι έρωτες, σχέδια διεκδίκησης και εξουσίας, κοινωνικές αναταραχές και μεταφυσικές αναζητήσεις θα δημιουργήσουν πιστούς συμμάχους και σκληρούς εχθρούς. Μια ραγισμένη καρδιά θα καεί από την ίδια της τη φλόγα...

► Τον ρόλο του Ανδρέα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής.

► Τον ρόλο της Πανδώρας Μοντιλιάνι υποδύεται η Μαρία Κίτσου.

► Στον ρόλο του Τζουζέπε Μοντιλιάνι θα απολαύσουμε τον Μελέτη Ηλία.

► Στον ρόλο του Σίλβιο Εσπόζιτο θα δούμε τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

► Τον ρόλο της Ρενάτας Εσπόζιτο ενσαρκώνει η Έλενα Σαλαμπάση.

magissa-flegomeni-kardia-(10).jpg

► Τον ρόλο της Λεώνης υποδύεται η Γούλικα Σκαφιδά

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved