Έτσι είναι σήμερα το θρυλικό σπίτι της πρωτευουσιάνας του Καφέ της Χαράς – Ακατοίκητο και «παγωμένο»
Media

Έτσι είναι σήμερα το θρυλικό σπίτι της πρωτευουσιάνας του Καφέ της Χαράς – Ακατοίκητο και «παγωμένο»

Είκοσι ένα ολόκληρα χρονιά πέρασαν από την πρεμιέρα του «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1, το οποίο από την πρώτη προβολή του το 2003 δεν σταμάτησε καμία σχεδόν τηλεοπτική σεζόν να προβάλλεται σε επανάληψη.

Η επιστροφή της σειράς για τον 4ο κατά σειρά κύκλο της στις 31 Δεκεμβρίου 2019 σκόρπισε χαμόγελα στους φανατικούς τηλεθεατές, οι οποίοι όμως προς έκπληξή τους διαπίστωσαν πως στα νέα γυρίσματα δεν χρησιμοποιήθηκε το σπίτι του Τρελαντώνη - κάτι το οποίο, όπως αποδεικνύεται, υπήρχε λόγος που συνέβη.

Γρηγορόπουλος: Ο “Τρελαντώνης” αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς»

1675203207176-658193566-to-kafe-tis-xaras.jpg

Ο λογαριασμός «Nikitas» στο YouTube βρήκε τα σπίτια και τα μαγαζιά που χρησιμοποιήθηκαν στη σειρά το μακρινό 2003 αλλά και στην επιστροφή της, το διάστημα 2019 - 2021. Στο ενδιαφέρον βίντεο που ανήρτησε ο εν λόγω λογαριασμός, βλέπουμε πώς είναι σήμερα το σπίτι της πρωτευουσιάνας, του Περίανδρου Πώποτα, του Τρελαντώνη, αλλά και το καφενείο του Φατσέα, η εκκλησία του Κολοκοτρωνιτσίου και ο φούρνος των Πουλόπουλων. Βρίσκεται 8-9 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, στις Αφίδνες.

Όπως ακούμε στο βίντεο, ο ιδιοκτήτης έδωσε άδεια για τη βιντεοσκόπηση στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας, η οποία παραμένει κλειστή και ακατοίκητη μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς.

Δες το βίντεο

Πηγή Λοιπόν

Χάρης Γρηγορόπουλος: «Το 80% του ελληνικού πληθυσμού με γνωρίζει ως Τρελαντώνη»

Ρένια Λουιζίδου: «Ο γιος μου εισέπραξε ζήλια και κριτική την εποχή που έπαιζα στο Καφέ της Χαράς»

Καφέ της Χαράς: Αγνώριστος ο «Νεγρεπόντης» - Δείτε πώς είναι σήμερα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved