Μοθωναίος: Η ιστορία με τη Ναυπλιώτου, όταν συνεργάζονταν -«Την έβλεπα μέσα από τον καθρέφτη να…»
Media

Μοθωναίος: Η ιστορία με τη Ναυπλιώτου, όταν συνεργάζονταν -«Την έβλεπα μέσα από τον καθρέφτη να…»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και μίλησε για τη σειρά Παραλία, στην οποία πρωταγωνιστεί και… αποκάλυψε τον έρωτά του, για τη Μαρία Ναυπλιώτου.

Αρχικά ανέφερε: «Στην Κορέα αυτό απογειώνεται. Είναι ο πιο ευγενής πολιτισμός, άνετα θα πήγαινα να μείνω. Έχει φοβερή αρχιτεκτονική, καινούρια μόδα, έχει σεβασμό, ποιότητα ζωής, πολλά πράγματα που δεν έχουμε στην Ευρώπη. Η ταινία που έκανα στη Σαγκάη δεν έχει παιχτεί. Θα παιχτεί στα πλαίσια του φεστιβάλ τη Σαγκάη και θα έχει και μέλλον στην ασιατική αγορά. Οπότε κι εγώ θα σας χαιρετήσω…».

Και πρόσθεσε ο Δημήτρης Μοθωναίος: «Θα έρχομαι εδώ για διακοπές. Πολύ εύκολα θα πήγαινα εκεί. Οι φίλοι μου είναι όλοι ίδιοι με εμένα και έχουμε τη βάση της φιλίας και ας μην μπορούμε να βρεθούμε. Θα είμαι εγώ στην Κορέα, θα έρθουν κι εκείνοι. Δεν είμαι μοναχικός. Κορεάτικα δεν ξέρω, αλλά είναι και δύσκολη γλώσσα».

Όσον αφορά πως ήταν σαν μαθητής, είπε: «Ήμουν πολύ πειθαρχημένος, καλός μαθητής. Χαρούμενος πήγαινα. Εγώ ήμουν της απόδοσης, του καλού μαθητή, αυτό τώρα αρχίζει να χαλαρώνει. Ήμουν και είμαι συνεπής, απλά επειδή ξέρω ότι φέρνω πράγματα στο τραπέζι που είναι και περισσότερα από αυτά που πρέπει, αν κάποιος μου συμπεριφερθεί με τρόπο που τον θεωρώ άδικος, δεν είμαι πια καλό παιδί. Απλά είναι ένα κλικ που αν γυρίσει, είναι διαφορετικό. Πρέπει να είμαστε και καλοί και οριοθετημένοι».

Για τη Μαρία Ναυπλιώτου τόνισε: «Η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος του ηθοποιού έχει να κάνει με το ότι πρέπει να είσαι πραγματικά ευάλωτος, απαιτείται. Εκτίθεσαι και απέναντι στον συνάδελφο, αν έχεις δίπλα σου τη Μαρία Ναυπλιώτου για παράδειγμα. Είναι ένας νεανικός μου έρωτας γιατί παίξαμε μαζί στην πρώτη μου παράσταση στο θέατρο πριν από 17 χρόνια.

nafpliotou.jpg

Ήμασταν στην παράσταση της πειραματικής σκηνής στον Ηλίθιο του Ντοστογιέφσκι. Ήταν ένα έπος ως παράσταση και σε ώρες και σε διάρκεια προβών και ήταν και πολυπληθής ο θίασος. Εγώ είχα κολλήσει στη Μαρία και όλοι έβγαιναν από άλλα σημεία, δεν υπήρχε λόγος να είμαστε στον ίδιο χώρο. Για κάποιον λόγο μας είχαν αφήσει μόνο εμάς τους δυο σε ένα καμαρίνι πάνω που έπρεπε να ήταν και με χαμηλό φωτισμό, γιατί ήταν τα παράθυρα το πίσω του σκηνικού. Εγώ έβλεπα τη Μαρία να προετοιμάζεται, άνοιγε και μια κρέμα και την άπλωνε στα χέρια της και την έβλεπα μέσα από τον καθρέφτη κι έλεγα “τι είναι αυτό που συμβαίνει;”. Να έχεις την ευκαιρία να παίζεις με αυτό το πλάσμα. Της το έχω πει».

Για την Παραλία, δήλωσε: «Είμαστε στην 3η σεζόν γυρισμάτων και στη 2η προβολής. Έχουμε γυρίσει 140 τα προηγούμενα και τώρα είμαστε στο 30στο και προβάλλεται το 4ο – 5ο. Επειδή το σενάριο είναι δυναμικό έχουμε και πολλές αλλαγές. Περιμένουμε κι εμείς με αγωνία».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ναυπλιώτου: Δεν υπάρχει το πρόσωπό της! Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 55 της στην παραλία

Μαρία Ναυπλιώτου: «Μόνο η αγάπη μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα»

Μαρία Ναυπλιώτου: «Έλεγα συνέχεια «όχι» σε αυτές τις προτάσεις... Κάποιες επιλογές δεν ήταν σωστές»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved