Σμαράγδα Καλημούκου: Αυτά τα χρήματα έπαιρνε ως Λίζα στη σειρά Λατρεμένοι μου γείτονες
Media

Σμαράγδα Καλημούκου: Αυτά τα χρήματα έπαιρνε ως Λίζα στη σειρά Λατρεμένοι μου γείτονες

Η Σμαράγδα Καλημούκου που πρωταγωνιστούσε πριν 15 χρόνια στη σειρά του Mega, Λατρεμένοι μου γείτονες, και υποδύονταν την Λίζα, αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε για κάθε επεισόδιο. 

Η Σμαράγδα Καλημούκου η οποία είναι πια 34 χρονών και είναι μία κούκλα στη διαδικτυακή εκπομπή Τσάι με Λεμόνι αποκάλυψε ότι πληρωνόταν 300 ευρώ το επεισόδιο και συμμετείχε σε 28 επεισόδια του πρώτου κύκλου. Άρα, πήρε περίπου 8.400 ευρώ μόνο για τον πρώτο κύκλο, εκείνη όμως εμφανίστηκε στους "Λατρεμένους μου γείτονες" και σε κάποια επεισόδια του β' κύκλου.

jpg-(5).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Ήμουν 17 χρονών όταν έπαιξα στο σίριαλ και η αλήθεια είναι πως, επειδή είναι πολύ ευαίσθητη αυτή η ηλικία, είναι πάρα πολύ εύκολο να έχεις κάποια έπαρση. Νομίζω ότι παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο να σε κρατάει προσγειωμένο η οικογένεια σου, να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα οπότε εγώ είχα μια οικογένεια που φρόντιζε να το κάνει αυτό και χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερα να είμαι συγκρατημένη.»

Photo-shared-by-on-August-17-2023-tagging-@xxlove.gr..jpg

Και είχε τονίσει: «Πριν από περίπου πέντε χρόνια μου έγινε μια πρόταση από την εταιρία που είμαι τώρα για να κάνω τις φωτογραφήσεις. Δέχθηκα οπότε σιγά σιγά αυτό άρχισε να γίνεται πιο συχνό.

Δείτε όσα αποκάλυψε για εκείνη την εποχή που συμμετείχε στη σειρά του Mega.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved