Media

Αρχελάου 5 - Εβελίνα Παπούλια: Απείχα γιατί δεν μου άρεσαν οι ρόλοι που μου πρότειναν

Στην Εβελίνα Παπούλια δεν άρεσαν οι ρόλοι που της πρότειναν, γι' αυτό και απείχε τόσα χρόνια από την τηλεόραση. Ώσπου η σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» και η Κέλλυ την ενθουσίασαν τόσο, που είπε το «ναι».

Απείχατε αρκετό καιρό από την τηλεόραση... Τι σας είχε απομακρύνει;

«Δεν μου άρεσαν οι ρόλοι που μου πρότειναν. Παρόλο που κάποιες σειρές από αυτές που μου πρότειναν έκαναν , επιτυχία, δεν ήθελα να βάλω τον εαυτό μου σε μια περιπέτεια όπου δεν θα ήμουν 100% εκεί, μόνο και μόνο για τα χρήματα.

Αρχελάου 5-Οι τηλεθεατές έχουν τρελαθεί με τη χημεία Στάνκογλου-Παπούλια: «Τους έχω ντύσει & ασορτί»

Ήταν εντυπωσιακό ότι μέσα σε μία χρονιά είχα έξι προτάσεις και δεν αποδέχτηκα καμία, σε σημείο που ανησύχησα για το αν παίρνω τη σωστή απόφαση ή όχι. Παρ' όλα αυτά, δεν το μετάνιωσα καθόλου που τις προηγούμενες χρονιές δεν έκανα τηλεόραση, γιατί έκανα αλλά πράγματα, που με γέμιζαν και με έκαναν ευτυχισμένη», λέει στο Τηλέραμα.

Όσο για τι προτιμά περισσότερο στην τηλεόραση;

«Στην τηλεόραση σίγουρα κωμωδία. Παρ' όλα αυτά, θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω κάτι δραματικό, αλλά βαριέμαι τους ρόλους της "κακιάς" στα δράματα. Στην τηλεόραση συνήθως ο κακός είναι πολύ κακός και μόνο αυτό. Δεν βλέπεις όλη την γκάμα ενός κακού ήρωα. Συνήθως τον κάνουν μονοδιάστατο. Αυτό δεν μου αρέσει. Ο κακός είναι βαθιά πληγωμένος... Αν μου έδιναν έναν τέτοιο ρόλο, ναι, αλλά μονοδιάστατης κακιάς δεν θα ήθελα με τίποτα».

Αφροδίτη Λιάντου για Εβελίνα Παπούλια: «Η μητέρα μου δεν παρεμβαίνει στις αποφάσεις μου»

Εβελίνα Παπούλια: Έχω συμβουλέψει μία φορά την κόρη μου και ήταν το μεγαλύτερο λάθος!

Αποκαλυπτική η Εβελίνα Παπούλια: «Διέλυσα οικονομικά τον πατέρα μου, μού είπε "όσο αντέξω"»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved