Γιάννης Στάνκογλου: Επέλεξα φέτος να κάνω κωμωδία γιατί ήθελα κάπως να ξεμπουκώσω
Media

Γιάννης Στάνκογλου: Επέλεξα φέτος να κάνω κωμωδία γιατί ήθελα κάπως να ξεμπουκώσω

Είναι μαφιόζος της νύχτας, αλλά του αρέσει το πλέξιμο! Είναι εμμονικός χαζομπαμπάς, αλλά αυστηρός και απότομος. Είναι ερωτευμένος με μια γυναίκα εδώ και πολλά χρόνια και ποτέ δεν έχει εκδηλώσει τα αισθήματά του για εκείνη. Είναι ο Ματθαίος Βασιλείου, και ο Γιάννης Στάνκογλου που τον υποδύεται μας καλωσορίζει στην «Αρχελάου 5».

Από τον σκοτεινό και αδίστακτο Ιπποκράτη πέρυσι, στον σκληρό μαφιόζο Ματθαίο φέτος. Σας αρέσουν αυτοί οι χαρακτήρες;

«Βρίσκω τρελό ενδιαφέρον σε όλους αυτούς τους χαρακτήρες που δεν είναι μονόπλευροι, ας πούμε, και έχουν μια σκοτεινή πλευρά δική τους. Ο Ματθαίος είναι ένας σκοτεινός τύπος. Βέβαια μιλάμε για κωμωδία πάντα, έτσι; Είναι ένας τύπος ο οποίος είναι μέσα στη νύχτα και κινεί τα νήματα, είναι κάπως αρχιμαφιόζος, ο οποίος έχει όμως τρομερή αδυναμία στην κόρη του. Είναι ένας τύπος ο οποίος μαγειρεύει, ασχολείται με το πλέξιμο, κάνει δηλαδή τελείως κόντρα πράγματα. Βλέπουμε έναν άντρα που, ενώ ασχολείται με πολλά δυσάρεστα, δύσκολα και ακραία πράγματα, την ίδια στιγμή έχει κάποιες ευαισθησίες δικές του. Μου αρέσει πολύ που ο Ματθαίος είναι ένας κόντρα ρόλος και το ότι έχει χιούμορ, δέχεται τις διαφορετικότητες των άλλων, δεν είναι μονόπατος και αυτό είναι κάτι που ο τηλεθεατής θα το δει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια».

Αρχελάου 5-Οι τηλεθεατές έχουν τρελαθεί με τη χημεία Στάνκογλου-Παπούλια: «Τους έχω ντύσει & ασορτί»

evelina_papoulia_official_1724263791_3439696444803705861_4984061978.jpg

Πώς και είπατε το «ναι» σε μια κωμωδία;

«Επέλεξα φέτος να κάνω κωμωδία και ήταν κάτι το οποίο ήθελα μετά από τόσα χρόνια που έκανα δράμα. Ήθελα κάπως να ξεμπουκώσω κι εγώ, γιατί μου αρέσει πολύ η κωμωδία και ειδικά όταν έχεις συνεργάτες που θαυμάζεις και έχεις μια ωραία επαφή μαζί τους. Οπότε με κάποιον τρόπο ήταν πολύ εύκολο να πω το "ναι" σε αυτή τη δουλειά και τη χαίρομαι κιόλας πάρα πολύ τώρα».

Πηγή Τηλέραμα

Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν είχα δώσει δικαίωμα και όταν έγινε αυτό... με φόβισε»

Γιάννης Στάνκογλου: «Το θεωρώ τρομερά σημαντικό να ζητάει κανείς συγγνώμη»

Γιάννης Στάνκογλου: «Την ομάδα και τα παιδιά δεν τα αλλάζουμε με τίποτα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved