Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Μάχες με ερωτικό υπόβαθρο θα δείτε στη νέα Μάγισσα»
Media

Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Μάχες με ερωτικό υπόβαθρο θα δείτε στη νέα Μάγισσα»

Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Ο Αnt1 τη φετινή σεζόν, «ζήτησε» το ακατόρθωτο από τους ανθρώπους του. Να μας γυρίσουν μέσα από μια σειρά, στο μακρινό παρελθόν, στη Μάνη του 1710 και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέλαβε να το κάνει αυτό πράξη.

Ο σκηνοθέτης των επιτυχιών μιλά στο TV24, για τη σειρά που θα συγκλονίσει.
Είσαι πίσω από τις κάμερες των περισσότερων πετυχημένων τηλεοπτικών σειρών.

Αποκλειστικό - Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά: Αυτή είναι η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας

kostnas2877_1684681035_3107652223450325343_2361384272.jpg

Προσθέτει αυτό ένα έξτρα βάρος στις πλάτες σου, κάθε χρόνο, για την επόμενη επιλογή που θα κάνεις;

«Κάθε πρότζεκτ έχει τις δικές του προκλήσεις, αλλά δεν θα το έλεγα βάρος. Αντίθετα, είναι κίνητρο για να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Δεν σκέφτομαι την επιτυχία ως πίεση, αλλά ως ευκαιρία να πειραματιστώ και να δημιουργήσω κάτι καινούριο».

Τι πρέπει να έχει μια σειρά για να θέλεις να κάτσεις στην καρέκλα του σκηνοθέτη;

«Πρέπει να έχει μια ιστορία που να με προκαλεί να την αφηγηθώ και πλοκή που αφήνει περιθώριο για αληθινή σκηνοθετική παρέμβαση. Αν νιώσω πως μπορώ να προσθέσω κάτι μοναδικό, τότε αυτό γίνεται το κίνητρό μου».

kostnas2877_1607343931_2458901574716442524_2361384272.jpg

Κάνοντας τον απολογισμό σου, το ταξίδι σου στην Άνω Ποριά για τον «Σασμό» θα έλεγες ότι στέφθηκε με επιτυχία;

«Η επιτυχία για μένα δεν μετριέται μόνο στα νούμερα ή την απήχηση μιας σειράς. Αν οι θεατές κατάφεραν να νιώσουν κάτι, να ταυτιστούν με τους χαρακτήρες και να μπουν στην ιστορία που αφηγηθήκαμε, τότε θεωρώ ότι το ταξίδι μας ήταν επιτυχημένο. Το ταξίδι στην Άνω Ποριά για τον «Σασμό» ήταν όμορφο, γιατί καταφέραμε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον του κοινού σε μια ιστορία γεμάτη συναίσθημα και αλήθεια».

Τα επόμενα βήματά σου, σε γυρίζουν στο... παρελθόν! Τι δουλειά έχεις εσύ με μια Μάγισσα;

«Όταν μου έγινε η πρόταση να συνεργαστώ ξανά με τον Λευτέρη Χαρίτο, δεν το σκέφτηκα και πολύ. Στις "Άγριες Μέλισσες" είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και καταφέραμε να κάνουμε σπουδαία δουλειά μαζί. Διαβάζοντας το σενάριο "Μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά", μαγεύτηκα κι εγώ ο ίδιος. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή σειρά, και για μένα αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Άλλωστε, ποιος δεν θα ήθελε να τα βάλει με μια μάγισσα;».

kostnas2877_1606050037_2448047608260570493_2361384272.jpg

Με τη Μαρία Κίτσου είχατε συνεργαστεί και στις «Άγριες Μέλισσες», μαθαίνω ωστόσο πως φέτος ο ρόλος της θα μας εκπλήξει.

«Είναι μεγάλη χαρά που δουλεύουμε ξανά μαζί. Είναι εξαιρετική ηθοποιός και υπέροχος άνθρωπος. Στη "Φλεγόμενη καρδιά", θα υποδυθεί την Πανδώρα Μοντιλιάνι, έναν πολύπλοκο και δυναμικό χαρακτήρα, με βαθιά επιρροή στην εξέλιξη της ιστορίας. Μέσα από ένα συναρπαστικό μείγμα φυσικών και μεταφυσικών γεγονότων, θα παρακολουθήσουμε πώς γεννήθηκε η διαχρονική σύγκρουση ανάμεσα στο καλό και το κακό, και πώς οι πράξεις του παρελθόντος θα χαράξουν βαθιά τις μοίρες των επόμενων γενεών»

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν μήνες και μαθαίνω πως είναι απαιτητικά... Η παραγωγή ταξίδεψε στη Μάνη;

«Ναι, τα γυρίσματα πράγματι είναι απαιτητικά, αλλά αυτό είναι που κάνει το πρότζεκτ τόσο συναρπαστικό. Το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη είναι γεμάτο μοναδικές και πρωτότυπες στιγμές, που μας προκαλούν όλους να ξεπεράσουμε τα όριό μας. Η Μάνη θα είναι ξανά στο επίκεντρο για εξωτερικά γυρίσματα, όμως οι συγκεκριμένες τοποθεσίες παραμένουν "μυστικές" για τώρα».

Πέρυσι είδαμε πολλά εξωτερικά γυρίσματα και ακόμα περισσότερα μέσα στον πύργο που δημιουργήθηκε για τη σειρά αυτή. Να υποθέσω πως θα χρησιμοποιηθεί ξανά το συγκεκριμένο περιβάλλον;

«Ο πύργος παραμένει στη θέση του, αλλά καθώς η ιστορία μας πηγαίνει 100 χρόνια πριν και μετά από όσα είδαμε πέρυσι, το σκηνογραφικό τμήμα έχει κάνει σημαντικές αλλαγές για να ανταποκρίνεται στις εποχές αυτές. Οι χώροι έχουν διαμορφωθεί ανάλογα, δίνοντας μια αυθεντική αίσθηση του παρελθόντος. Παράλληλα, φέτος τα εξωτερικά γυρίσματα θα είναι περισσότερα, προσφέροντας ακόμα πιο επιβλητικές εικόνες και σκηνές που αναδεικνύουν την ιστορία»

Πηγή tv24

Η Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά: Στιγμές on set με την Έλλη Τρίγγου - Η εμφάνισή της στο prequel!

Η Μάγισσα: Τα πρώτα καρέ από τα γυρίσματα & το πρόσωπο που έκλεψε ήδη τις εντυπώσεις στο Twitter

Η μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά: Μάνη 1710- Έτσι ξεκίνησε η έχθρα Λασκαραίων- Γερακάρηδων

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved