Super Κατερίνα: Και δεύτερη επιστροφή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου
Media

Super Κατερίνα: Και δεύτερη επιστροφή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει ανανεωμένη για τέταρτη χρονιά στον Alpha τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου με την εκπομπή, Super Κατερίνα. 

Να σας θυμίσουμε ότι η πρώτη σύσκεψη της εκπομπής «Super Κατερίνα» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 2 Σεπτεμβρίου με την παρουσιάστρια και τον υπεύθυνο ψυχαγωγικών εκπομπών της Barking Well Media Θέμη Μάλλη, που έχει την ευθύνη της συγκεκριμένης εκπομπής από την πρώτη μέρα μετάδοσής της.

kat-ken.jpg

Μαζί τους και οι τρεις νέες αρχισυντάκτριες της εκπομπής, η Φλωρεντία Φραγκουδάκη, που θα αναλάβει το κομμάτι της ενημέρωσης, η Σοφία Ζαμπάρα, που θα έχει την ενότητα της ψυχαγωγίας, και η Μίνα Τζανετάτου, προϊσταμένη των βίντεο της εκπομπής.

Στο πάνελ της συνεχίζουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ επιστρέφει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Στην ομάδα της εντάσσεται και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 12 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μια ακόμα επιστροφή στην εκπομπή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο λόγος για τον Ξενοφώντα Σκιτζή, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την εκπομπή για να βρεθεί στο Action 24, αλλά φέτος επέστρεψε ξανά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha!

Η ανάρτηση:

70ad37fcf486440280f0cc61f84a70d0-(1).jpg

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου: Η νέα φωτό από το ρομαντικό ραντεβού με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή τη φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή έχει φόντο στο κινητό της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved