Media

Super Κατερίνα: Και δεύτερη επιστροφή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει ανανεωμένη για τέταρτη χρονιά στον Alpha τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου με την εκπομπή, Super Κατερίνα. 

Να σας θυμίσουμε ότι η πρώτη σύσκεψη της εκπομπής «Super Κατερίνα» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 2 Σεπτεμβρίου με την παρουσιάστρια και τον υπεύθυνο ψυχαγωγικών εκπομπών της Barking Well Media Θέμη Μάλλη, που έχει την ευθύνη της συγκεκριμένης εκπομπής από την πρώτη μέρα μετάδοσής της.

Μαζί τους και οι τρεις νέες αρχισυντάκτριες της εκπομπής, η Φλωρεντία Φραγκουδάκη, που θα αναλάβει το κομμάτι της ενημέρωσης, η Σοφία Ζαμπάρα, που θα έχει την ενότητα της ψυχαγωγίας, και η Μίνα Τζανετάτου, προϊσταμένη των βίντεο της εκπομπής.

Στο πάνελ της συνεχίζουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ επιστρέφει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Στην ομάδα της εντάσσεται και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 12 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε μια ακόμα επιστροφή στην εκπομπή της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο λόγος για τον Ξενοφώντα Σκιτζή, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την εκπομπή για να βρεθεί στο Action 24, αλλά φέτος επέστρεψε ξανά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha!

Η ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου: Η νέα φωτό από το ρομαντικό ραντεβού με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή τη φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή έχει φόντο στο κινητό της

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved