Media

Ηλέκτρα: Ο Παύλος ρίχνει στην Ηλέκτρα τη χαριστική βολή: «Είμαι ερωτευμένος με τη Νεφέλη»

Ηλέκτρα: «Θέλω να του κάνω μεγάλο κακό» ξεστομίζει η Ηλέκτρα στην αδερφή της. Κακό μεγάλο, όμως, έχει ήδη πάθει ο Σωτήρης.

Μπαίνει στο αυτοκίνητο και κολλάει το πόδι του στο γκάζι. Η πορεία του ανεξέλεγκτη, όπως και αυτή της Νεφέλης, που μαθαίνει ότι ο Παύλος γύρισε μόλις έμαθε για την απόπειρα αυτοκτονίας. «Είναι δυνατόν να την παντρεύεται από λύπηση;» αναρωτιέται. Και η Δανάη, όμως, αναρωτιέται αν υπάρχει αλήθεια στα όσα ξεστόμισε ο… θείος της.

Μια άλλη αλήθεια, όμως, έχει αρχίσει να ξυπνά από λήθαργο ετών, όταν ο Φανούρης φτάνει στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει αυτόν που πείραξε την κόρη του. Η Ηλέκτρα φτάνει στον Παύλο. Με δάκρυα στα μάτια. Του ζητάει να κάνει πίσω στον γάμο, να φύγει. Εκείνος της ρίχνει τη χαριστική βολή: «Είμαι ερωτευμένος με τη Νεφέλη».

Στο προηγούμενο επεισόδιο

«Η αγάπη σας είναι δυνατή, νίκησε όλα τα εμπόδια», λέει ο Σωτήρης στη Νεφέλη και στον Παύλο, προσπαθώντας να πείσει, κυρίως τον εαυτό του, πως αυτός ο γάμος πρέπει να γίνει. Η Ηλέκτρα, σε μια απελπισμένη κίνηση να εμποδίσει αυτό το δέσιμο, αποκαλύπτει ποιος πυροβόλησε τον Νικόλα. «Ηλέκτρα, φτάνει» φωνάζει η Δόμνα στην κόρη της, αλλά η Ηλέκτρα είναι αποφασισμένη πια.

«Θα μου σαλέψει, γιαγιά… Κάποιος πείραξε το κορίτσι μου…» διαπιστώνει ο Φανούρης. Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται και όσοι έφταιξαν θα πληρώσουν. Η Δανάη, μετά τη φρικτή αποκάλυψη της μητέρας της, πηγαίνει στην ψυχιατρική φυλακή να συναντήσει τον θείο της. Εκεί, μια ακόμα μεγαλύτερη αποκάλυψη, θα δώσει στη Δανάη το τελικό χτύπημα…

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved