Καλημέρα Ελλάδα - Ο Παπαδάκης πριν την πρεμιέρα: «Είμαι χαρούμενος γιατί είμαι με 2 δικά μου παιδιά»
Media

Καλημέρα Ελλάδα - Ο Παπαδάκης πριν την πρεμιέρα: «Είμαι χαρούμενος γιατί είμαι με 2 δικά μου παιδιά»

Έχοντας στο πλευρό του τη νέα του συμπαρουσιάστρια Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, ο Γιώργος Παπαδάκης ετοιμάζεται για την 34η πρεμιέρα της εκπομπής του, Καλημέρα Ελλάδα

Οι τρεις δημοσιογράφοι πρωταγωνιστούν στο βίντεο που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του Ant1 στο instagram με τον παρουσιαστή της μακροβιότερης πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης να δείχνει πολύ χαρούμενος που έχει κοντά του δύο δημοσιογράφους με τους οποίους συνεργάζεται εδώ και πολλά, πολλά χρόνια.

«Άντε να αρχίσει και ο Παπαδάκης από βδομάδα, έχει έρθει η μύγα του εδώ πέρα»

papadakis.jpg

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης επί χρόνια ήταν υπεύθυνος για αστυνομικά ρεπορτάζ μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ενώ και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου βρισκόταν στις επάλξεις, μεταδίδοντας όλα τα νέα της βόρειας Ελλάδας.

Τώρα ήρθε η στιγμή για να βρίσκονται ισάξια ως παρουσιαστές στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που είναι «με δύο δικά του παιδιά». Δείτε το βίντεο παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C_5SY2epYg-/

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ενότητα για την Οικονομία η Ηρώ Ράντου, ενώ όλες τις ειδήσεις από τη Βόρεια Ελλάδα θα μεταφέρει ο Αλκίνοος Βλαχόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved