Πρεμιέρα Buongiorno! Η αγχωμένη Σκορδά, το υπερπαραγωγή πλατό και η σπόντα για το πρωινό
Media

Πρεμιέρα Buongiorno! Η αγχωμένη Σκορδά, το υπερπαραγωγή πλατό και η σπόντα για το πρωινό

Ανανεωμένη και ντυμένη στα λευκά η Φαίη Σκορδά σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα στο Mega με την εκπομπή, Buongiorno!

Αρχικά ανέφερε: «Καλημέρα Mega, καλημέρα σε όλη την Ελλάδα. Να έχουμε μια καλή τηλεοπτική σεζόν, θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Μου λείψατε πολύ. Λέμε καλημέρα, λίγο νωρίτερα και ξαναλέω καλημέρα από το κανάλι που πρωτοξεκίνησα, εδώ στο Mega. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο Mega. Ξεκινάμε to «Buongiorno» με μια υπέροχη πρεμιέρα. Ξέρετε όσοι με παρακολουθείτε, αυτές τις ημέρες της πρεμιέρας είναι λίγο ιδιαίτερες για μένα, από το άγχος εννοώ. Σε μια ώρα θα είμαι καλύτερα. Έχουμε πολλά να πούμε και πολλά να σας πω».

H παρουσιάστρια στη συνέχεια είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιθύνοντες του σταθμού τονίζοντας: «Ευχαριστώ που όλο το καλοκαίρι ήταν δίπλα μου να ξαναβρώ το πρωινό»!

image.jpg

Όσο για το πλατό της εκπομπής, είναι υπερπαραγωγή και σε αυτό το πλατό επί τρία χρόνια έκανε εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη.

Δίπλα στη Φαίη Σκορδά είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ευάννα Ζουμπούρογλου, η Νάνσυ Νικολαΐδου και ο… Ανδρέας Μικρούτσικος, που αποτελεί ξεχωριστό «κεφάλαιο» στην ελληνική τηλεόραση, θα σχολιάζει και θα παίρνει θέση στα πράγματα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

skorda21.jpg

Σκοπός της παρουσιάστριας και της ομάδας της είναι να δώσουν στο τηλεοπτικό κοινό μία διαφορετική επιλογή ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και να μοιραστεί με τους τηλεθεατές όλα τα θέματα της επικαιρότητας με αποκλειστικές ειδήσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις και τα πιο καυτά νέα της showbiz.

Όπως έχει γίνει γνωστό στην πρώτη εκπομπή, η Φαίη Σκορδά θα υποδεχθεί τον Λάκη Λαζόπουλο για να της κάνει ποδαρικό.

Δείτε την πρεμιέρα της παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

«Την είδα στο σπίτι των γονιών μου»-Το σπάνιο καρέ που ανέβασε η Κορομηλά & το σχόλιο της Σκορδά

Buongiorno: Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος της Φαίης Σκορδά

Buongiorno: Η Φαίη Σκορδά μας έδειξε το ολοκαίνουργιο πλατό της - Η πρώτη εικόνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved