Super Κατερίνα πρεμιέρα: Η ανανεωμένη Καινούργιου & η σημαντική απόφαση που πήρε για τη φετινή σεζόν
Media

Super Κατερίνα πρεμιέρα: Η ανανεωμένη Καινούργιου & η σημαντική απόφαση που πήρε για τη φετινή σεζόν

Super Κατερίνα: Πρεμιέρα έκανε σήμερα 16/9 το πρωί και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Η παρουσιάστρια, μετά από ένα πολύ γεμάτο και πολύ όμορφο καλοκαίρι, επέστρεψε τηλεοπτικά και είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ. Και πώς να μην είναι άλλωστε αφού πλέον είναι και ερωτευμένη!

Όπως χαρακτηριστικά είπε, αποφάσισε φέτος να απαλλαγεί από κάθε είδους τοξικότητα και να αντιμετωπίζει τα πράγματα με διαφορετική και πιο ψύχραιμη ματιά.

Κατερίνα Καινούργιου: Αγκαλιά με τον σύντροφό της μια μέρα πριν από την πρεμιέρα της!

katken.jpg

Η ίδια έκανε είσοδο στο πλατό ντυμένη στα λευκά και ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ επέλεξε το τραγούδι «Ταξίδι» της Μαρίνας Σπανού για την πρεμιέρα της.

«Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Καλή σεζόν. Σα να μην πέρασε μια μέρα νιώθω. Σήμερα κλείνουμε 4 χρόνια εδώ στο σπίτι μας στον Alpha. Εκείνο που δεν σας έκρυψα ποτέ είναι ότι σας λέω τα πάντα. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα και τα υπόλοιπα παιδιά να μας βάζετε στα σπίτια σας καθημερινά. Φέτος αποφάσισα να απαλλαγώ από οποιαδήποτε τοξικότητα σε όλα τα επίπεδα. Με αλήθεια και χωρίς υπερβολές και κιτρινισμό. Είχα ένα υπέροχο καλοκαίρι και ελπίζω να είχατε κι εσείς», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου κατά την έναρξη της εκπομπής της.

Αλλαγές φυσικά είδαμε και στο πάνελ καθώς επέστρεψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ενώ αποχώρησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Επίσης, στην ομάδα προστέθηκε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Δείτε το απόσπασμα από το Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Η υπόσχεση της Καινούργιου λίγο πριν την πρεμιέρα της - Ο αγιασμός και οι πρώτες φωτό από το πλατό

Super Κατερίνα: Αυτός θα κάνει ποδαρικό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Αγιασμός στο πλατό της Super Κατερίνα πριν την πρεμιέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved